Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is een bedrijf dat actief is in mode en dan voornamelijk in de lingerie. Het bedrijf heeft al 20 jaar ervaring en exporteert haar producten over de hele wereld, lees hier alle Marlies Dekkers reviews.

 • Mode
 • Marlies Dekkers

Over Marlies Dekkers

Marlies Dekkers heeft de wereld van lingerie in 20 jaar erg veranderd met haar inspirerende designs en persoonlijke benadering. Alle ontwerpen van Marlies Dekkers zijn geïnspireerd op haar eigen visie en vooral ook op haar leven. Het is haar doel om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven. En dit wil zij doen door een leuke lingerielijn te ontwerpen. Marlies Dekkers zit over de hele wereld verspreid en is erg bekend. Haar lingerielijn wordt veelvoudig verkocht!

Marlies Dekkers ervaringen

Marlies Dekkers heeft een echt hoge score gekregen van de consumenten, namelijk een 4,6 uit 5 sterren. Een score waar Marlies trots op mag zijn. De score blijkt ook wel uit het leveren aan allerlei landen over de hele wereld. Vele consumenten zeggen dat de pasvorm van de Bh’s en strings top zijn. Bovendien zien de Bh’s en strings er ook goed uit. Door het ruime aanbod is het kiezen van jouw lingerie zelfs een stukje moeilijker geworden, maar uiteraard wel leuker. Een minpuntje dat meerdere consumenten aangeven is dat de levering wat langer duurt dan ze gewend zijn. Soms moeten ze meer dan een aantal dagen wachten. Wat zijn jouw ervaringen met Marlies Dekkers? Laat het ons weten en schrijf jouw Marlies Dekkers review!

Marlies Dekkers betrouwbaar?

Wij van Reviewbetrouwbaar zeggen dat Marlies Dekkers betrouwbaar is! Omdat dit bedrijf al meer dan 20 jaar actief is in zowel Nederland als in andere landen. Meer dan 50.000 consumenten kopen jaarlijks iets bij Marlies Dekkers en aan de reviews te lezen, zijn de meeste consumenten enorm positief. Dit komt onder andere door het grote assortiment en vooral de goede pasvormen van de bh’s en strings. Maar wij van Reviewbetrouwbaar zijn ook heel erg benieuwd hoe jij als consument dit bedrijf ervaart? Heb je goede of slechte ervaringen met Marlies Dekkers? Laat het ons weten, schrijf vandaag nog jouw Marlies Dekkers review!

Marlies Dekkers betrouwbaar? Review Marlies Dekkers op de onderstaande punten

 • Bestellen:

  Is er bestelgemak? Overzichtelijk bestellen? Veilig betalen?

 • Levering:

  Goede levering? Op tijd leveren? Geen beschadigingen?

 • Service:

  Is er goede service? Is de klantenservice eenvoudig bereikbaar? En willen ze de consument helpen?

 • Prijs:

  Heeft Marlies Dekkers een goede prijs-kwaliteitverhouding?

Populair bij Marlies Dekkers

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Esther

  Mooie en comfortabele lingerie!

 • Josefine

  De Bh’s en strings hebben een goede comfort en bovendien heeft Marlies Dekkers een uitgebreid assortiment, top winkel!

 • Joselien

  Marlies Dekkers is voor mij nog altijd de koningin van de bh's. Ze zijn gewoon altijd erg mooi en sexy. Heb meerdere paren inmiddels. Wel vind ik soms de kwaliteit een beetje tegenvallen voor de prijs en voor het merk dat het is. Heb nu al twee keer gehad dat er best snel een haakje loszat. Ze nemen het dan wel terug en dat gaat goed en snel, maar toch valt dat tegen. Toch blijf ik hier gewoon kopen, want ze zitten lekker EN ze zijn erg mooi

 • Mathilda

  Het zijn gewoon hele goede bh's die ze verkopen bij Marlies Dekkers. Dat is gewoon heel belangrijk! Paar jaar geleden kocht ik mijn eerste 'Dekkers' en ik wil nou niet meer een ander merk. Dus ik heb er nu meerdere, voor dagelijks, voor sporten en voor sexy ;). Maar eigenlijk zijn ze allemaal mooi. En de pasvorm is altijd goed, bij mij in ieder geval wel! Ja ok, je kunt goedkopere bh's bij de HEMA kopen, maar dan zijn ze dus wel veel minder mooi en minder comfortabel.

(Je email wordt niet op de website getoond)