Bristol

Bristol biedt een ruim en gevarieerd aanbod van eigentijdse mode voor het hele gezin. Waarbij je de keuze hebt uit verschillende soorten kledingstukken. Lees hier alle Bristol reviews!

Wie is Bristol?

Bristol is een van de oudste partners in mode en schoenen, de Bristol bestaat al vanaf 1898 en bestaat dus al ruim een eeuw. De Bristol biedt een gevarieerd aanbod van eigentijdse mode aan voor alle gezinsleden. Schoenen, textiel en accessoires vormen de core business. Vroeger was de Bristol bekende onder de ketennaam Avance en Shoe Discount in België en Avance en Bristol in Nederland.

Ervaringen met de Bristol

Bristol is een bedrijf dat actief is in de mode en die dit erg goed doet. Vele consumenten zijn positief over de Bristol, ze krijgen zelfs 4,5 uit 5 sterren van de consumenten. Deze beoordeling is ingevuld door meer dan 2800 mensen. Werkelijk waar een super score als je het aan ons vraagt. De meeste consumenten zijn erg positief over de prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het erg fijn dat je al vanaf 24,99 gratis verzending hebt en je 14 dagen de producten retour kunt sturen. Een minpuntje dat meerdere consumenten ervaren gaat over dat sommige producten snel zijn uitverkocht.

Is de Bristol betrouwbaar?

Een vraag die beantwoord moet worden is de vraag of de Bristol betrouwbaar is? Ja, wij van Reviewbetrouwbaar zeggen zeker dat Bristol betrouwbaar is. Bristol bestaat al meer dan een eeuw en is een bedrijf dat constant zichzelf probeert te verbeteren. Op de website heb je gebruiksgemak en kun je eenvoudig en veilig betalen. De reviews over Bristol zijn over het algemeen meer dan positief. Maar wij van Reviewbetrouwbaar zijn ook erg benieuwd naar jouw mening! Wat zijn jouw ervaringen met Bristol, heb je goede ervaringen of juist niet? Laat het ons weten en schrijf jouw Bristol review!

Als je op zoek bent naar andere reviews van bedrijven die actief zijn in de mode branche, neem dan ook een kijkje bij JD, Urban Outfitters en Zaful.

Bristol betrouwbaar? Review op een aantal onderdelen

 • Bestellen:

  Bestelgemak is noodzakelijk op webshops. Zijn bij Bristol de betalingsmogelijkheden bekend? Kun je veilig betalen? Laat het weten

 • Levering:

  Levert Bristol volgende de afgesproken dagen?

 • Service:

  Reageert de klantenservice op tijd? Beantwoorden ze de vragen? Of niet?

 • Prijs:

  Zijn de prijzen oké? Zijn er goede prijs-kwaliteit verhoudingen?

Populair bij Bristol

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Colinda

  Vaak reageert de klantenservice pas na een lange tijd als ik vragen heb over diverse producten, erg jammer. Voor de rest hebben ze altijd leuke acties en goede prijzen

 • Ingrid

  Super fijn dat je vanaf 24,99 gratis verzending hebt. Zo kan je steeds kleine bestelling plaatsen en ontvangen.

 • Manon

  Super uitgebreid assortiment tegen leuke prijzen, ik ben allang klant en dit blijft zo!

 • joost

  Ik bestel weleens bij de Bristol, helaas zijn sommige producten snel uitverkocht. Dan bel ik met de klantenservice en word ik op de hoogte gehouden als ze binnen komen.

 • Rick

  ik koop regelmatig bij de Bristol en vind dit een super winkel, snelle levering en scherpe prijzen

(Je email wordt niet op de website getoond)