Maxi Axi Betrouwbaar?

Maxi Axi | Online specialist in Sound & Light-producten

Maxi Axi is de discounter voor licht- en geluid. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht voor professionele apparatuur op dit gebied. Naar eigen zeggen heeft de Almelose webwinkel Maxi Axi al bijna 120.000 klanten bediend. Ben jij een van die klanten en heb je Maxi Axi ervaringen en reviews met andere shoppers te delen? Laat deze achter bij ReviewBetrouwbaar.

Maxi Axi betrouwbaar?

Online Maxi Axi reviews zijn over het algemeen positief. Daarnaast draagt de webwinkel het Thuiswinkel Waarborg wat op verschillende punten aangeeft dat Maxi Axi betrouwbaar is. Ervaar jij echter Maxi Axi betrouwbaar? Of wil je lezen of andere mensen Maxi Axi betrouwbaar vinden? Ga dan naar de Maxi Axi reviews en geef een Maxi Axi beoordeling op de punten hieronder.

Maxi Axi beoordeling

  • Bestellen: er zijn verschillende betaalmogelijkheden. Bestellen moet bovendien eenvoudig gaan en je betaalt 4,95 euro extra aan verzendkosten wanneer je onder de 50 euro bestelt. Daarboven is de verzending gratis. Heb jij ook deze Maxi Axi ervaringen? Of zijn er nog wat verbeterpunten hierin volgens jou?
  • Levering: voor 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis volgens Maxi Axi, van dinsdag tot en met zaterdag. Levert Maxi Axi betrouwbaar en op tijd? Lees de Maxi Axi reviews of laat je eigen Maxi Axi ervaringen achter voor je medeshoppers.
  • Service: Klantenservice is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Via mail, Facebook en Twitter kan ook. Lees hieronder meer over de Maxi Axi ervaringen met de service of beoordeel zelf of de service van Maxi Axi betrouwbaar is.
  • Prijs: van een discounter mag je verwachten dat ze een van de goedkoopste zijn voor hun artikelen. Heb jij met betrekking tot de prijs ook die Maxi Axi ervaringen? Of valt hier nog wat op aan te merken?

  • Bron:
  • https://www.maxiaxi.com/