Praxis

Praxis is een van de grootste bouwmarkten op zowel online als offline gebied. Met meer dan 160 vestigingen en een online webshop kun je er als thuisklusser van alles halen. Lees hier Praxis reviews.

Ervaringen en reviews Praxis | Ruim 60.000 artikelen voor de klussers

Met meer dan 160 bouwmarkten is Praxis de plek waar veel thuisklussers hun schroeven, boren, hamers, kwasten en verven ophalen. Praxis maakt onderdeel uit van moederbedrijf Maxeda, marktleider in het DIY-segment in de Benelux met bijna 380 winkels en een omzet van meer van 1,3 miljard euro. Praxis was een van de bouwmarkten die in 2012 begon met een online service voor hun klanten, een afhaaldienst na online bestelling. Inmiddels is dit een webwinkel met thuisbezorging. Welke Praxis ervaringen heb jij online en acht jij Praxis betrouwbaar in hun eCommerca activiteiten? Deel of lees Praxis reviews bij ReviewBetrouwbaar; samen kritisch op online shoppen.

Praxis betrouwbaar met keurmerk

Net als andere bouwmarkten draagt ook Praxis het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Bovendien is het een van de grootste bouwmarkten van Nederland. Je zou dus moeten verwachten dat Praxis betrouwbaar is online. Maar in hoeverre is Praxis betrouwbaar? Wat gaat goed en waar ligt ruimte voor verbetering?Reviews Praxis | Beoordeel Praxis op de volgende onderdelen

 • Bestellen:

  geen verzendkosten vanaf dertig euro mits het kleine pakketten zijn. Daaronder kost het bezorgen van kleine pakketten 4,95 euro extra en grote pakketten 39,95 (zie Praxis voor exacte eisen). Dit geldt alleen voor bestellen bij een Praxis winkel (lees verder bij ‘Levering’).

 • Levering:

  op werkdagen besteld voor 15.00 uur? De volgende dag geleverd (m.u.v. grote pakketten). Maar, Praxis werkt samen met tientallen bezorgdiensten die hun eigen prijzen en bezorgtijden hanteren. Vind jij de bezorging van Praxis betrouwbaar? Review Praxis hierop.

 • Service:

  de klantenservice is de hele week telefonisch bereikbaar. Je zou bovendien 90 dagen bedenktijd krijgen van Praxis. Is de service van Praxis betrouwbaar? Of is er nog ergens ruimte voor verbetering?

 • Prijs:

  op de site van Praxis staat dat je altijd de laagste prijs krijg en een prijsgarantie daarop. Praxis reviews en ervaringen hierover vind je op deze pagina. Deel zelf ook je ervaringen over of Praxis betrouwbaar lage prijzen biedt.

Populair bij Praxis

 • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Mitchel

  Te late en incomplete levering. Contact met de klantenservice krijg je niet, dus daar zit je dan... volledig betaald

 • Marie

  Product niet goed verpakt voor het transport waardoor het beschadigd aankwam. Gebeld maar na lang in de wacht te hebben gestaan uiteindelijk opgehangen. Verschillende mails gestuurd maar ook daar geen reactie...

 • Xander

  Over de winkels altijd tevreden geweest. Vriendelijk personeel en overzichtelijk maar online is een drama. Bestelling geplaatst en betaald maar daarna niks meer gehoord. Klantenservice reageert niet op mijn mails. Nu heb ik ongeveer 1,5 week later een mail ontvangen dat de producten niet op voorraad zijn en mijn order geannuleerd is.... Dan maar ergens anders, hopelijk zijn ze snel met het terugstorten.

 • Nikkie

  Praxis is een hele fijne winkel met vriendelijk personeel. Ook tijdens corona verloopt het allemaal soepel. Ik had iets besteld en kreeg meteen bevestiging dat het klaar ligt en opgehaald kan worden. Heel erg fijn!

 • Peter van Rooij

  Alles soepel verlopen. Contact was prettig en duidelijk. Ze hebben het product netjes geïnstalleerd bij ons thuis.

 • Ad

  Leveringen duren te lang en klantenservice onbereikbaar. Erg slecht. Wacht nog steeds op mijn bestelling, al 5 dagen te laat.

(Je email wordt niet op de website getoond)