Haxo

Haxo is een doe het zelf klus & tuinwinkel met een compleet aanbod van klus & tuin artikelen voor binnen en buiten. Lees nu de reviews over Haxo!

Wil je kijken of Haxo betrouwbaar is zodat je veilig online kan shoppen? Bij reviewbetrouwbaar.nl zit je goed als het gaat om betrouwbaar shoppen. Lees meer over de betrouwbaarheid van Haxo op deze pagina. Lees onze review nu!

Wie is Haxo?

Haxo is een webshop die woon- en tuinspullen verkoopt zoals terrashaarden, vogelhuisjes en BBQ’s, maar ook spullen als handgereedschap of woondecoraties. Wil je Haxo reviews lezen, lees dan verder!

Haxo betrouwbaar

Het lijkt erop dat Haxo betrouwbaar is voor de consumenten. De site scoort een 8.8 volgens de feedback company. Met maar liefst 3.904 beoordelingen en zo’n hoog gemiddelde betekent het dat Haxo betrouwbaar is. Als jij Haxo ervaringen hebt, laat hier een Haxo review achter en informeer je medeshoppers!

Haxo ervaringen

Haxo scoort gemiddeld een 8.8 op een schaal van 1 tot en met 10 sterren. Dat is een uitstekend percentage van 88%. Dit cijfer is gebaseerd op 3.904 beoordelingen die verzameld zijn door feedback company! Wij zien in de reviews dat consumenten tevreden zijn met de prijzen, klantenservice en kwaliteit van Haxo. Een minpunt van Haxo is wel dat de leveringen soms langer duren dan dat de consument verwacht.

Is Haxo betrouwbaar?

Met ervaring en kennis over woon- en tuinspullen heeft Haxo al veel klanten blij mogen maken met hun prachtige producten! De Haxo reviews zijn heel positief, dus we kunnen zeggen dat Haxo betrouwbaar is.

Haxo betrouwbaar? Review Haxo op onderstaande punten:

 • Bestellen:

  het bestelproces is een belangrijk onderdeel voor een webshop. De voorwaarden van de bestellingen moeten duidelijk voor je zijn, de betaalmogelijkheden en eventuele extra kosten die naar boven komen. Je komt veel dingen tegen tijdens het bestelproces, geef je Haxo review en deel je ervaring met ons!

 • Levering:

  Wordt er geleverd volgens afspraak? Is de bezorging goed? En komt jouw product heel aan zonder schade? Levert Haxo betrouwbaar, laat het ons weten!

 • Service:

  Krijg je de service die je van Haxo verwacht? Informeer ons ook over de service van Haxo!

 • Prijs:

  Hoe zit het met de prijs-kwaliteitverhouding? Heeft Haxo scherpe prijzen voor hun producten, of juist niet? Deel je Haxo review met ons!

Populair bij Haxo

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Iris

  Alles was prima gegaan, alleen miste er wel een onderdeel bij mijn bestelling. Dit wisten ze wel zo snel mogelijk te regelen!

 • Samantha

  Prima kwaliteit, alleen de levering duurde naar mijn mening wel lang. Ik ben wel vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers!

 • Frenkie

  Top kwaliteit, leverde snel mijn bestelling en de prijzen zijn ook niet verkeerd! Een echte aanrader!

 • Tim

  Snelle levering met scherpe prijzen!

(Je email wordt niet op de website getoond)