Powerplustools

Bij Powerplustools kun je goede tools tegen scherpe prijzen verwachten. Je bestelt bij deze gereedschapsspecialist verschillende tools voor klussen, fietsen en motoren. Lees hier Powerplustools ervaringen.

Powerplustools | De klusser kan niet zonder

Goede tools voor scherpe online prijzen is wat je van Powerplustools mag verwachten. Op deze pagina ontdek je of Powerplustools betrouwbaar is daarin. Op de site van de gereedschapspecialist bestel je allerlei tools voor klussen, fietsen en motoren. De website waarvan het bedrijf in Friesland staat, heeft circa 1200 artikelen online staan die je kan bestellen. Maar kan je die bij Powerplustools betrouwbaar bestellen? Jouw Powerplustools ervaringen tellen.

Powerplustools betrouwbaar met webwinkel?

Er zijn een aantal kenmerken die iets vertellen over de betrouwbaarheid van Powerplustools. Zo draagt Powerplustools het Trusted Shops keurmerk, waarvan de organisatie de webwinkel checkt op zaken als gegevensbescherming, betalingen, voorwaarden, retour-beleid en klantencontact. Bovendien is Powerplustools lid van de Metaalunie, een ondernemersvereniging met allerlei eisen op gebied van kwaliteit. Kort samengevat: zo op het oog lijkt Powerplustools betrouwbaar. Heb jij met Powerplustools betrouwbaar goede ervaringen opgedaan? Of valt er toch nog wat aan te merken op de diensten van Powerplustools? Deel je Powerplustools ervaringen in de reviews en informeer je medeshoppers.Powerplustools beoordeling | Criteria voor reviews

 • Bestellen:

  tijdens het zoeken en betalen van je producten, kom je verschillende zaken tegen. Zoals het makkelijk kunnen vinden van je product, maar ook zaken als voorwaarden en (veilige) betaalmogelijkheden. Wat viel je op; kan je bij Powerplustools betrouwbaar bestellen?

 • Levering:

  als klant weet jij het beste of Powerplustools betrouwbaar levert. Zijn ze op tijd, de producten in orde en is je bestelling compleet?

 • Service:

  hoe zorgt Powerplustools er voor dat jij tevreden bent? Beschrijf jouw Powerplustools ervaringen hiermee. Denk bijvoorbeeld aan het klantencontact en retourbeleid.

 • Prijs:

  zijn de prijzen bij Powerplustools betrouwbaar? Misschien vind je ze erg voordelig of juist prijzig, maar het kan ook zijn dat je de kwaliteit erg goed vind of juist iets minder in vergelijking tot de prijzen.

Populair bij Powerplustools

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Philip

  Ze mogen de producten voor het verzenden wel even controleren. Er zat wat roest op een paar van mijn artikelen. Ik maak daar zelf niet zo'n probleem van maar het is eigenlijk niet de bedoeling dat het zo wordt verstuurd. Verder alles prima

 • Gert

  Makkelijk besteld en super snel geleverd. Klantenservice ook vriendelijk

 • Jasmijn

  Kwaliteit is goed en het wordt stevig ingepakt met de verzending

 • Joann B.

  Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en snel geleverd.

 • H Verdoorn

  Alles netjes volgens afspraak. Super fijn!

(Je email wordt niet op de website getoond)