Multimate

Sinds 2007 zet Multimate zich in voor alle doe-het-zelvers van Nederland. Het is onderdeel van DGN retail, waaronder ook Fixet en Hubo vallen. Lees hier verschillende Multimate ervaringen.

Multimate betrouwbaar? Lees hier reviews en ervaringen

Op deze pagina ontdek je of medeshoppers de webwinkel van Multimate betrouwbaar vinden en kan jij jouw online ervaringen achterlaten. Multimate is sinds 2007 een winkelketen voor de doe-het-zelvers waarvan er circa zeventig door heel Nederland te vinden zijn. Multimate is onderdeel van DGN retail, met ook de doe-het-zelfzaken Fixet en Hubo in de portefeuille. Echter, alleen bij Multimate kan je online klusspullen bestellen. Gebeurt dit door Multimate betrouwbaar? Deel of laat Multimate reviews achter en shop samen slimmer met Review Betrouwbaar.

Multimate betrouwbaar?

Multimate is een bekende winkelketen en met de Doe-het-zelf Groep Nederland (DNG) een gerenommeerde naam in klussend Nederland. Maar is daardoor ook de webwinkel van Multimate betrouwbaar? Of valt hier nog wat te halen volgens jouw online Multimate ervaringen? Review Multimate en deel met je medeshoppers of Multimate betrouwbaar online is. Check ook de toelichting op de Multimate review hieronder.Multimate review | Wat is jouw Multimate ervaring?

 • Bestellen:

  zoals het makkelijk kunnen vinden van artikelen, weten waar je aan toe bent voordat je gaat bestellen en duidelijkheid over de artikelen. Geef dus je Multimate review over het bestelproces.

 • Levering:

  bij het leveren van een bestelling horen verschillende dingen. Zoals tijdig leveren, de juiste artikelen ontvangen en die zonder gebreken in huis krijgen. Levert kortom Multimate betrouwbaar?

 • Service:

  een doe-het-zelver kan soms wel advies gebruiken. Hoe die boormachine bijvoorbeeld werkt. Ook andere onderdelen met betrekking tot de service zijn belangrijk zoals het ruilen of retour sturen van artikelen. Is de service van Multimate betrouwbaar?

 • Prijs:

  van de prijzen van spijkertjes tot en met die dure cirkelzaag: je wilt uiteindelijk waar voor je geld. Geef daarom je Multimate review over de prijs.

Populair bij Multimate

 • Reviews
Bekijk alle reviews (2)
2 Reviews
Schrijf een review
 • Robin

  Aardig personeel die goed advies kan geven. Alles is netjes geleverd en in elkaar gezet, ook nog eens sneller dan eigenlijk de verwachting was. Alles is makkelijk te vinden en voor vragen kan je altijd nog terecht.

 • Wilmer

  Een hele fijne winkel met goede service. Thuis alles netjes gemonteerd.

(Je email wordt niet op de website getoond)