Gereedschapcentrum

Gereedschapcentrum is voor de echte doe-het-zelvers. Het assortiment is in de afgelopen jaren flink uitgebreid. Zo hebben ze voor iedereen wel iets passends. Lees hier Gereedschapcentrum reviews.

Gereedschapcentrum betrouwbaar? Beoordeel het online kluscentrum

Gereedschapcentrum betrouwbaar? Ontdek het bij Review Betrouwbaar. Gereedschapcentrum.nl is een online shop voor alle professionele klussers en doe-het-zelvers. De afgelopen jaren is Gereedschapcentrum flink gegroeid en was het zelfs de afgelopen jaar het snelst groeiende middelgroot bedrijf van Nederland volgens het Financieel Dagblad. Op de site vind je ruim zesduizend handige tools die tijdens het klussen goed van pas komen. Ga jij gereedschap aanschaffen of heb je Gereedschapcentrum ervaringen? Ga dan naar de reviews en deel of ontdek of anderen Gereedschapcentrum betrouwbaar vinden.

Gereedschapcentrum betrouwbaar voor DHZ?

Kan je met Gereedschapcentrum betrouwbaar klussen? Die vraag krijg je het beste beantwoord door de ervaringen van anderen te lezen. Door zoveel mogelijk van deze Gereedschapcentrum ervaringen te verzamelen, brengen we zo de diensten van Gereedschapcentrum betrouwbaar in beeld. Op voorhand kan je wel naar een aantal zaken kijken. Zo draagt de site bijvoorbeeld het officiële Webshop Keurmerk en zijn eerdere beoordelingen positief. Klopt dat beeld of valt daar nog wat over te zeggen. Laat weten of je Gereedschapcentrum betrouwbaar vindt en review op basis van onderstaande criteria.Gereedschapcentrum review | De criteria

 • Bestellen:

  wat viel jou op tijdens het bestellen van je gereedschap? Makkelijk gevonden, goede voorwaarden, veilig kunnen betalen? Of juist niet? Laat weten of je bij Gereedschapcentrum betrouwbaar bestelt.

 • Levering:

  komt jouw pakketje op tijd aan? Is de bestelling compleet en het gereedschap in orde? Oftewel; levert Gereedschapcentrum betrouwbaar?

 • Service:

  dit zijn eigenlijk alle extra verrichtingen die gedaan worden om van jou een tevreden klant te maken. Je wilt bijvoorbeeld ruilen of je hebt een vraag. Is de service van Gereedschapcentrum betrouwbaar?

 • Prijs:

  scherpe prijzen zegt Gereedschapcentrum te hanteren. Is dat ook zo? En hoe zit het met de kwaliteit; krijg je genoeg waar voor je geld? Laat weten of de prijzen van Gereedschapcentrum betrouwbaar zijn.

Populair bij Gereedschapcentrum

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Laurens

  Bestelling beschadigd aangekomen. Niet met veel zorg ingepakt. Gelukkig kon in het zelf nog makkelijk maken maar ze mogen alles wel wat beter inpakken om dit soort dingen te voorkomen.

 • Frans

  Heb lang moeten wachten tot ik mijn product binnen kreeg. Hier verder geen mail over ontvangen. Verder is het product wel naar wens

 • Maudi

  Fijne webshop, betaalbaar en snel geleverd! Klantenservice ook nog eens goed bereikbaar.

 • Imara

  Klantenservice is erg professioneel. Handige website met duidelijke informatie.

 • Guus

  Goede producten die snel worden geleverd. Top!

(Je email wordt niet op de website getoond)