Enorm.nl

Bij Enorm.nl koop je klusmateriaal voor de echte professionals en doe-het-zelvers. Door Nederland vind je ongeveer 40 verschillende Enorm vestigingen. Online is het assortiment nog groter. Lees hier Enorm.nl reviews.

Online klussen met Enorm.nl

Enorm.nl is een aanbieder van klusmateriaal voor de professional en de doe-het-zelver. Er zijn ongeveer veertig Enorm winkels door heel Nederland. Ook online staat er een enorm assortiment te wachten op de doe-het-zelver dan de winkelketen. Met meer dan dertigduizend verschillende artikelen is er voor ieder wat wils. Heb jij Enorm ervaringen en vind je Enorm.n betrouwbaar? Of valt hier juist wat op aan te merken? Review Enorm.nl of lees andere ervaringen op deze pagina: bij Review Betrouwbaar shop je samen slimmer online.

Enorm.nl betrouwbaar | Een korte samenvatting van enkele kenmerken

Enorm.nl en de Enorm winkels zijn onderdeel van het bedrijf Nicovij, ook de aanbieder achter Profnorm. Al jarenlang staat Nicovij met de winkelformule Enorm.nl betrouwbaar bekend als aanbieder voor spullen voor de doe-het-zelver. Maar is ook online Enorm.nl betrouwbaar? Review Enorm en laat weten of je Enorm betrouwbaar vindt op basis van onderstaande punten.Enorm.nl Review | Toelichting

 • Bestellen:

  bij het bestelproces horen dingen als bestelgemak, heldere voorwaardes en voldoende (veilige) online betaalmogelijkheden. Wat viel jou op? Laat weten of jij bij Enorm.nl betrouwbaar bestelt.

 • Levering:

  Oftewel: levert Enorm.nl betrouwbaar? Hierbij kan je denken aan onder meer op tijd leveren, artikelen zonder gebreken en de juiste producten bij de bezorging.

 • Service:

  goede service is altijd fijn wanneer je bijvoorbeeld wilt ruilen, vragen hebt of ander maatwerk nodig hebt. Verleent Enorm.nl betrouwbaar goede service?

 • Prijs:

  goedkoop, prijzig, prijs-/kwaliteitsverhouding, uiteindelijk komt het neer op het volgende: is de prijs bij Enorm.nl betrouwbaar?

Populair bij Enorm.nl

 • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)