Hunkemöller Reviews

Hunkemöller | Luxe lingerie voor heel Europa

De Nederlandse lingerieketen kennen we allemaal. Door de honderden winkels in bijna twintig landen, veelal in Europa, hebben miljoenen mensen al Hunkemöller ervaringen opgedaan. De totale jaarlijkse omzet ligt richting de 300 miljoen. Maar ook online timmert Hunkemöller als webwinkel hard aan de weg. Vooral via mobiele toestellen doet de webshop van Hunkemöller het behoorlijk: maar liefst 50 procent van de omzet wordt daar vandaag gehaald.

Reviews: Hunkemöller betrouwbaar volgens jou?

Online mag je toch verwachten dat Hunkemöller betrouwbaar is. De prijzen die ze wonnen voor hun online activiteiten wijzen daar in ieder geval wel op. Zo sleepte Hunkemöller tijdens de Retailer of The Year-awards van 2015-206 nog twee prijzen in de wacht: de Webshop Award en de Cross Channel Award. Ook online zijn veelal positieve Hunkemöller ervaringen te vinden en de Thuiswinkel Waarborg wijst erop dat het keurmerk Hunkemöller betrouwbaar acht. Maar heb jij dezelfde Hunkemöller ervaringen? Laat weten in de Hunkemöller reviews of Hunkemöller betrouwbaar is als webwinkel en vertel je medeshoppers meer over het bestellen, de levering, service en de prijs

Reviews en ervaringen Hunkemöller

  • Bestellen: moet online optimaal verlopen volgens Hunkemöller, aangezien er ontzettend veel tijd wordt gestoken in het online bestelgemak. Je betaalt wel €4,90 aan verzendkosten bij het bestellen. Annuleren kan niet, wel retourneren in 14 dagen. Wat valt jou op bij het bestellen?
  • Levering: kan thuis of op een afhaalpunt. Hunkemöller geeft aan dat dit drie werkdagen duurt. Bovendien is het mogelijk artikelen in de winkel af te halen.
  • Service: de webwinkel heeft een aparte klantenservice die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar is. Word jij goed geholpen en vind je de klantenservice van Hunkemöller betrouwbaar? Of kan er juist wat beter? Deel je Hunkemöller ervaringen met andere online shoppers.
  • Prijs: Hunkemöller is zeer divers in prijs en biedt zowel scherp geprijsde als luxe lingerie. Daarnaast zijn er de gebruikelijke kortingsacties. Welke Hunkemöller ervaringen heb jij met de prijs? Krijg je van Hunkemöller betrouwbaar waar voor je geld? Lees het in de Hunkemöller reviews of laat je eigen ervaringen met Hunkemöller achter op ReviewBetrouwbaar.

  • Bronnen:
  • http://www.retailwatching.nl/strategie/artikel/4GGw5CWWTeyXiXlwbeEuzA-0/dit-krijgt-de-koper-van-hunkemller.html
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Hunkem%C3%B6ller
  • https://www.hunkemoller.nl/nl_nl/
  • https://fashionunited.nl/nieuws/retail/hunkemo-ller-e-commerce-evenveel-aandacht-voor-mobiel-en-desktop/2015122425259