Fashionchick

Fashionchick ervaringen | Alle fashion voor dames op één plek

Fashionchick is een unieke site voor modeliefhebbers. Hierop vind je de eigen webwinkel van Fashionchick waarin de laatste trends worden aangeboden. Daarnaast schrijft Fashionchick blogs en verzamelt de site alle aanbiedingen en fashion items van andere online mode-aanbieders. Ze hebben circa 300 aangesloten webwinkels, een aanbod van 500.000 producten en ruim 6.500 merken. Het zorgt er voor dat er maandelijks maar liefst meer dan een miljoen bezoekers op de site komen die Fashionchick ervaringen opdoen. Maar in hoeverre kan je via Fashionchick betrouwbaar shoppen? Geef je Fashionchick review bij Review Betrouwbaar.

Fashionchick betrouwbaar?

Als het gaat om transparantie, dan is Fashionchick vrij open. Veel cijfers zijn ook bekend, maar ook wordt er veel gedaan aan media-optredens en schrijven redacteuren zelf veel artikelen op de site. Maar uiteindelijk gaat het erom hoe jij jouw mode ontvangt: kan je bij Fashionchick betrouwbaar shoppen? Deel je Fashionchick review met je medeshoppers of lees Fashionchick ervaringen van andere koopjesjagers voordat je een artikel aanschaft. Beoordelen of je Fashionchick betrouwbaar vindt, doe je op onderstaande punten:

Beoordelingspunten voor Fashionchick reviews

Fashionchick verwijst door naar andere webwinkels. Daarom een paar tips hoe je ze kan beoordelen om je Fashionchick review achter te laten

  • Bestellen: word je bijvoorbeeld goed doorverwezen naar het product? Of krijg jij als aangesloten webwinkelondernemer via Fashionchick genoeg mensen op je bestelpagina’s?
  • Levering: krijg je via Fashionchick betrouwbaar goede mode geleverd?
  • Service: en hoe zit het met vragen over bijvoorbeeld adverteren, als webwinkel onderdeel uitmaken van Fashionchick of informatie over de website zelf? Geef je Fashionchick review op onze site
  • Prijs: Op Fashionchick komen flink wat aanbiedingen voorbij van modewinkels voor consumenten. Zijn die prijzen van Fashionchick betrouwbaar of vind je toch elders betere aanbiedingen? En hoe zit het met de webwinkels: krijgen die van Fashionchick betrouwbaar goede marketing voor hun prijs?

  • Bronnen:
  • http://www.retailwatching.nl/etail/artikel/PHfZ0Ti0QA6w9aDSnacJhw-0/de-expansiedrift-van-fashionchick.html
  • http://twinklemagazine.nl/achtergronden/2014/05/het-redesign-van/index.xml
  • http://www.fashionchick.nl