Duifhuizen Ervaringen

Ervaringen en reviews Duifhuizen | Vakman voor tassen en koffers

Al ruim zestig jaar staat Duifhuizen betrouwbaar bekend als de winkel waar je naartoe gaat voor leren kwaliteitstassen en koffers. De laatste jaren heeft Duifhuizen een metamorfose ondergaan. De winkelconcepten veranderden bij één van Nederlands grootste aanbieders van tassen en koffers, ook werd er ingezet op online. Nog maar drieëneenhalf jaar runt Duifhuizen een Nederlandse en Belgische webshop, naast de 27 fysieke winkels. Hier werd vorig jaar al voor 15% van de totale omzet gedraaid. Naast de verschillende tassen en koffers, vind je online ook accessoires zoals portemonnees, sleutelhangers en toilettassen.

Duifhuizen betrouwbaar fysiek, maar ook online?

Nieuwe bezems vegen schoon, maar oude bezems kennen alle hoeken en gaten zegt men wel eens. Dat zou zeker wel eens kunnen gelden voor Duifhuizen. Maar geldt dat ook voor hun webwinkel en kan je online bij Duifhuizen betrouwbaar shoppen? Deel je Duifhuizen ervaringen online in de reviews.

Duifhuizen betrouwbaar in bestellen, levering, service en prijs?

  • Na het bestellen geeft Duifhuizen aan dat je 30 dagen bedenktijd krijgt. Je hoeft tijdens het bestellen geen extra kosten voor bezorging te betalen en je kan ook als ondernemer grote orders plaatsen. Doet de aanbieder wat het zegt en vind jij Duifhuizen betrouwbaar in het bestellen? Deel het met je medeshoppers.
  • Levering duurt één tot drie dagen. Sommige artikelen zijn de volgende dag in huis volgens Duifhuizen wanneer je deze voor 16.00 uur bestelt. Wat zijn jouw Duifhuizen ervaringen hiermee?
  • Service op het gebied van garantie gaat via de klantenservice waarvan je een retourticket krijgt wanneer producten defect zijn. Deze zou zes dagen per week bereikbaar zijn. Welke Duifhuizen ervaringen heb jij hiermee?
  • De prijs bij Duifhuizen is gericht op de premium online shoppers. Maar ze bieden dan ook kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Vind jij de kwaliteit bij Duifhuizen betrouwbaar in vergelijking met de prijs? Review Duifhuizen op ReviewBetrouwbaar.

  • Bronnen:
  • http://www.retailwatching.nl/formules/artikel/CkAykOcDRaiUCQfaxOXBfw-0/de-make-over-van-duifhuizen.html
  • https://www.duifhuizen.nl/over-duifhuizen