Bouwcenter reviews

Bouwcenter reviews en ervaringen

Bouwcenter is een van de grotere groothandels in bouwmaterialen in Nederland. Met 81 Bouwcenters door Nederland is dit een bekende naam voor menig klusser en bouwbedrijf. Met een omzet van nog 500 miljoen euro in 2013 is het echt een van de grote jongens op het gebied van groothandels in bouwmaterialen. Maar hoe vind jij als klusser of als ondernemer de webshop van Bouwcenter; betrouwbaar of niet? Bouwcenter ervaringen lees en deel je bij ReviewBetrouwbaar.

Bouwcenter betrouwbaar? In ieder geval vertrouwd

Bouwcenter werkt samen met tientallen ondernemers in bouwmaterialen van wie velen al tientallen jaren in de business werkzaam zijn. Zij opereren zelfstandig, maar kopen centraal in via Bouwcenter. Een bestelling in de webwinkel wordt dan ook vanuit een vestiging georganiseerd, of je kan deze daar ophalen. Zijn de online diensten van Bouwcenter betrouwbaar volgens jouw Bouwcenter ervaringen? Een Bouwcenter beoordeling geef je op onderstaande punten.

Bouwcenter reviews | Beoordelen op bestellen, levering, service en prijs

  • Bestellen: bestel je voor meer dan 325 euro (excl. btw) dan betaal je geen verzendkosten. Daaronder kost het 35 euro excl. btw. Online betaal je via iDeal of creditcard. Voor het bestellen heb je een account nodig. Wat zijn jouw Bouwcenter ervaringen met het bestellen?
  • Levering: levertijden staan er niet bij vermeld. Levering kan op locatie (bijvoorbeeld de bouwplaats) of afhalen in een Bouwcenter. Retourneren kan in 14 dagen na ontvangst. Vind jij dat Bouwcenter betrouwbaar levert of valt hier nog winst te behalen? Lees en deel je Bouwcenter ervaringen in de reviews.
  • Service: klantenservice is eigenlijk tweeledig. Over producten neem je contact op met een specifieke vestiging, vragen over de bestelprocedure mail je naar Bouwcenter. Garanties verschillen per product, schade bij ontvangst wordt vervangen. Is Bouwcenter betrouwbaar hierin?
  • Prijs: gezamenlijk groot inkopen waardoor jij als consument extra voordeel geniet, dat is zo’n beetje het adagium van Bouwcenter. Maar heb jij voordelige Bouwcenter ervaringen of beleef je dat toch anders? Review Bouwcenter prijzen online.

  • Bronnen:
  • http://mixpro.nl/categorien/nieuws/veris-voert-alleen-nog-bouwcenter
  • http://www.cobouw.nl/artikel/1021021-groothandel-bouwmarkt-online
  • https://www.aannemervak.nl/bouwpraktijk/bouwcenter-en-imabo-verder-als-bouwcenter/