Wijkopenautos

Wijkopenautos is een handige marktplaats waarop mensen auto's kunnen kopen en verkopen. Ben jij dus op zoek naar een nieuwe auto of wil je deze verkopen? Bekijk dan snel de Wijkopenautos reviews.

Een Wijkopenautos ervaring deel je bij Review Betrouwbaar

Heb jij een Wijkopenautos ervaring met deze site? Deel die Wijkopenautos ervaring en informeer je medeshoppers? Wijkopenautos is een handige online marktplaats waarop jij je auto kan verkopen met behulp van de mensen achter de site. Wijkopenautos is in meerdere landen actief, waaronder in Nederland. Hoeveel auto’s er door Wijkopenautos gekocht worden is onbekend. Desalniettemin is het een gerenommeerde en bekende site, dus wij gaan er vanuit dat er voldoende mensen zijn met een Wijkopenautos ervaring. Heb jij die opgedaan bij de site? Laat weten wat je vindt en ontdek samen met anderen op Review Betrouwbaar of Wijkopenautos betrouwbaar is.

Wijkopenautos betrouwbaar?

Ten eerste is Wijkopenautos RDW erkend, dus de Dienst Wegverkeer van de Rijksoverheid vindt Wijkopenautos betrouwbaar. Maar is dat in jouw Wijkopenautos ervaring ook zo? Uiteindelijk krijgen we het beste beeld van directe ervaringen van jou, de gebruiker van Wijkopenautos. Door zoveel mogelijk perspectieven te verzamelen gaan we zo samen van Wijkopenautos betrouwbaar een beeld neerzetten.


Wijkopenautos ervaring | Review op onderstaande criteria

 • Bestellen:

  in dit geval dus je auto aanbieden. Gaat dat bij Wijkopenautos betrouwbaar?.

 • Levering:

  levert Wijkopenautos betrouwbaar wat ze beloofd hebben?

 • Service:

  hoe zit het met vragen die je hebt? Of met oplossingen bij complicaties of maatwerk met betrekking tot jouw aanbod? Oftewel, krijg je van Wijkopenautos betrouwbaar goede service?

 • Prijs:

  normaal is het of je waar voor je geld krijgt, maar in dit geval is het de vraag of je geld voor je waar krijgt. Deel je Wijkopenautos ervaring en informeer je medeshoppers.

Populair bij Wijkopenautos

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Manon

  Hele fijne communicatie tijdens het proces. Alles duidelijk en eerlijk. Hetzelfde gekregen als wat afgesproken was.

 • Niek

  Hele goede en professionele service! Een goede prijs ontvangen voor mijn auto

 • Thom

  Geen tijd of moeite in steken! Het eerste bod is niet wat je krijgt. Ze vragen namelijk meer gegevens en documenten om de auto te beoordelen en vervolgens bieden ze zo ongeveer de helft.

 • Ed

  Ze doen het mooi voor maar het uiteindelijke resultaat valt zeer tegen. Prijs veel lager dan wat ze hebben beloofd. Niet mee in zee gaan, zonde hoe veel verlies je hier maakt!!

 • Anoniem

  Zijn niet eerlijk over de prijzen. Oplichters

(Je email wordt niet op de website getoond)