Autoscout24

Bij Autoscout24 kun je jouw tweedehands of occasion op de site aanbieden. Ben jij op zoek naar een tweedehands auto of wil je jouw auto verkopen? Bekijk dan snel de Autoscout24 reviews.

Autoscout24 | Iedereen een autoverkoper

Autoscout24 biedt iedereen de mogelijkheid zijn of haar tweedehands of occasion op de site aan te bieden en natuurlijk via de site te kopen. Autoscout24 is de grootste online automotive sites van Nederland en breidde vorig jaar die positie nog uit door AutoTrader, met een omzet van zes miljoen, te kopen voor 27,7 miljoen euro. Per maand bezoeken meer dan 2 miljoen mensen Autoscout24 en kan je hier meer dan 240.000 auto’s online kopen. Maar kan je dat bij Autoscout24 betrouwbaar doen?

Autoscout24 betrouwbaar?

Of jij bij Autoscout24 betrouwbaar goede ervaringen hebt opgedaan, daar horen we het liefst meer over. Het is namelijk lastig te zeggen of Autoscout24 betrouwbaar is als online autodealer, aangezien zij een soort Marktplaats voor auto’s zijn: iedereen kan aan elkaar verkopen. Wel heeft Autoscout24 het initiatief Veilig Autkopen Internet opgezet, om potentiële kopers en verkopers te informeren hoe je bij Autoscout24 betrouwbaar kan shoppen. Maar ook het delen of lezen van Autoscout24 ervaringen helpt hier natuurlijk bij. Review daarom of Autoscout24 betrouwbaar is en waar de crux ‘m zit volgens jou.Autoscout24 reviews | Jouw beoordeling

 • Bestellen:

  kom je makkelijk aan de auto die je zoekt? En ziet deze aanbieding er bij Autoscout24 betrouwbaar uit of juist niet? Deel je ervaringen.

 • Levering:

  krijg je via Autoscout24 betrouwbaar goede levering van de persoon bij wie je de auto kocht? Informeer je medereviews hierover in je Autoscout review.

 • Service:

  er ging iets fout, je hebt een vraag of wenst wat maatwerk, oftewel; service. Is die service van Autoscout24 betrouwbar?

 • Prijs:

  varieert natuurlijk per aanbieder. Maar het kan zijn dat je juist een waanzinnig koopje hebt gedaan of uiteindelijk teveel hebt betaalt. Deel je Autoscout24 ervaringen hierin.

Populair bij Autoscout24

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Leo

  Onmogelijk om een advertentie te plaatsen maar wel betalen....

 • Anja

  Ik heb laten weten dat ik interesse heb maar ik hoor maar niks terug. Toch maar zelf contact gezocht met de bedrijven en die blijken helemaal niks gehoord te hebben via Autoscout. Erg vervelend dat je er zelf achteraan moet gaan. Contact gezocht met Autoscout maar die reageren niet op mijn mail.

 • Bas

  Geen aanrader. Verwijderen advertentie zonder enig bericht of reden. Ik contact opgenomen en moest ik nog wat gegevens doorsturen, ze zouden dan zorgen dat hij weer online kwam te staan. Maar tot op heden nog niks gezien, weggegooid geld.

 • Jolijn

  Betaal je voor een advertentie, wordt hij na een paar uur zonder enige uitleg verwijderd... Geen geld terug.

(Je email wordt niet op de website getoond)