Autotrader

Autotrader is een van Nederlands grootste autosites. Op Autotrader kun je zowel als particulier als bedrijf je auto aanbieden. Heb je een nieuwe auto nodig of wil jouw auto verkopen op Autotrader? Lees dan snel de Autotrader reviews.

Autotrader reviews & ervaringen bij Review Betrouwbaar

Teken jouw Autotrader reviews op bij Review Betrouwbaar of lees Autotrader ervaringen van andere autoshoppers. Autotrader is een van Nederlands’ grootste autosites waarop particulieren en garages hun auto’s kunnen verkopen. Sinds kort is het onderdeel van Autoscout24 en daarvoor van Sanoma. In 2015 haalde Autotrader als platform een omzet van 6 miljoen euro en heeft het meer dan een miljoen bezoekers per maand. Voor hoeveel er aan auto’s verkocht werd, is niet duidelijk. Wel duidelijk is dat er ruim 175.000 auto’s online staan bij Autotrader. Heb jij Autotrader ervaringen opgedaan? Of lees je liever eerst Autotrader reviews? Dan zit je goed op deze pagina.

Autotrader betrouwbaar?

Net als op de Marktplaatsen en Bol.com’s op deze wereld, krijg je bij Autotrader ook te maken met derde partijen. Of Autotrader betrouwbaar is, kan daarom moeilijk verteld worden. Wel doet Autotrader veel om de consument te informeren over het aankopen van een auto. Heb jij Autotrader ervaringen? En hoe zijn die bevallen? Informeer andere autoliefhebbers over Autotrader en laat weten hoe jij er voordeel van hebt in je Autotrader reviews. Of juist hoe het beter kan.


Autotrader reviews | Beoordelingscriteria

 • Bestellen:

  van wie heb je iets gekocht en hoe verloopt het bestelproces bij die persoon? Of, als verkoper, wat viel jou op bij het afnemen van diensten bij Autotrader? Geef het aan in de Autotrader reviews.

 • Levering:

  krijg je via Autotrader betrouwbaar je auto geleverd als particulier? En hebt u als verkoper goede Autotrader ervaringen met het leveren van advertenties? Of juist niet? En hoe moet dat beter volgens jou?

 • Service:

  hulp nodig bij de diensten van Autotrader? Dan gaat het om de service. Krijg je goede service of zit het anders? Laat je horen in de Autotrader reviews?

 • Prijs:

  varieert natuurlijk enorm, omdat het afhankelijk is van de verkoper. Dus dit is met name relevant voor de verkopers: hoe bevallen de prijzen van de diensten van Autotrader? Zijn die van Autotrader betrouwbaar als je kijkt wat je er voor terugkrijgt?

Populair bij Autotrader

 • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Simon

  Goede en overzichtelijke site. Goede zoekresultaten. Alleen als ik laat weten dat ik interesse heb krijg ik geen reactie terug.

 • Anouk

  Heeft niks met de website zelf te maken maar misschien toch ook wel. Als ze controleren welke bedrijven ze laten adverteren. Een auto gekocht voor toch een best groot bedrag, was nog niet heel oud. Vervolgens vertoont hij na 2 maanden al problemen, maar ze willen er niks meer mee te maken hebben. Wat een slechte service zeg!

 • Stan

  De prijs wordt erg vervelend weergegeven. Vaak exclusief btw wat betekend dat als je zoekt op een bepaalde prijs je uiteindelijk toch hoger uitkomt...

 • Teun

  Zelf al weleens een auto gekocht via deze site. Site is voorzien van de juiste informatie en zoeken gaat makkelijk. Verder prima afhandeling.

 • Ben

  Website heeft goede filters en informatie

 • Ron

  Goede en overzichtelijke website. Niks op aan te merken

(Je email wordt niet op de website getoond)