Autowereld

Verkoop je auto of koop een nieuwe auto eenvoudig via Autowereld. Wil je meer weten over Autowereld? Lees dan snel de Autowereld reviews.

Autowereld | Reviews & Ervaringen

Autowereld is de autodealersite waarop je auto’s kan kopen en verkopen, zowel tweedehands en occasions. Autowereld is voor een gedeelte van Telegraaf Mediagroep en Innoholding. De site werd in 2009 opgezet en trekt inmiddels meer dan 1,3 miljoen bezoekers per maand. Op de site staan momenteel ruim 220.000 occasions aangeboden en is daarmee naar eigen zeggen het grootste occasionportaal van Nederland. Heb jij Autowereld ervaringen, als koper of als verkoper? Laat weten of je Autowereld betrouwbaar vindt en informeer je mede-autozoekenden/-verkopers.

Autowereld betrouwbaar?

Of Autowereld betrouwbaar is om een auto te kopen, is lastig om te zeggen. Autowereld biedt eigenlijk alleen de verkoop aan voor derde partijen om aan te bieden aan kopers. Dus wat dat betreft is de aanbieder verantwoordelijk hiervoor. Daarom; om een zo goed mogelijk beeld te krijgen of Autowereld betrouwbaar is als dealer, moeten we zoveel mogelijk Autowereld ervaringen verzamelen. Deel daarom je Autowereld review.


Autowereld beoordeling | Review op de volgende criteria

 • Bestellen:

  jouw auto eenvoudig gevonden? En hoe zit het met de geschikte advertenties kiezen als verkoper? Deel jouw Autowereld ervaring met het bestellen van diensten via Autowereld.

 • Levering:

  of Autowereld betrouwbaar levert, hangt bij de koper voor een gedeelte ook af aan de aanbieder. Wel kan je als verkoper diensten geleverd krijgen. Deel jouw Autowereld review hierover.

 • Service:

  krijg je van Autowereld betrouwbaar goede service? Bijvoorbeeld als je vragen hebt of een speciale dienst wil. Schrijf je verhaal in de Autowereld reviews.

 • Prijs:

  laat weten wat je van de prijzen bij Autowereld vindt, zowel adverteerders en verkopers. Jouw Autowereld ervaring telt.

Populair bij Autowereld

 • Reviews
Bekijk alle reviews (3)
3 Reviews
Schrijf een review
 • Lars

  Ze moeten echt een veel betere controle uitvoeren van de bedrijven die aanbieden. Slechte ervaring gehad, super slechte communicatie en prijzen kloppen voor geen meter. Verder wel een prima site wat betreft zoeken.

 • Lianne

  Hele fijne site om te zoeken naar een auto, genoeg filters en ze werken ook nog eens goed.

 • Barend

  Website is van duidelijke en belangrijke informatie voorzien. Goede zoekfilters.

(Je email wordt niet op de website getoond)