Eccellente

Eccellente is gespecialiseerd in één specifiek onderdeel van de markt namelijk het onderhoud van koffiezetapparaten. Producten als ontkalkers, reinigingstabletten en waterfilters zijn terug te vinden. Lees hier Eccellente reviews.

Eccellente review | Ervaringen over jouw specialist in koffiezetapparaat reiniging

Eccellente review deel je bij Review Betrouwbaar. Eccellente heeft zich gericht op een zeer specifiek onderdeel van de markt: het onderhoud van koffiezetapparaten. Eccellente is de bekendste en grootste webwinkel van eCommerce bureau Everlake, een online marketingbureau met een omzet van circa 1,5 miljoen euro (2015). Volgens dat bureau is Eccellente marktleider op het gebied van de verkoop van reinigingstabletten, ontkalkers en waterfilters voor espressomachines. Maar is volgens jouw Eccellente review Eccellente betrouwbaar?

Eccellente betrouwbaar? Enkele kenmerken op een rijtje

Volgens de Thuiswinkel organisatie is Eccellente betrouwbaar. Ze dragen van de brancheorganisaties dan ook de Thuiswinkel Waarborg. Daarnaast zijn verder allerlei gegevens bekend van het bedrijf dat er achter zit. Maar maakt dit ook de online diensten van Eccellente betrouwbaar? Geef jouw Eccellente review bij Review Betrouwbaar



Eccellente review | De punten van beoordeling

  • Bestellen:

    gaat het betalen gemakkelijk? Kom je niet plots voor verassende extra kosten te staan tijdens het bestellen? Dit soort dingen kan je beoordelen in jouw Eccellente review over het bestellen.

  • Levering:

    is de levering op tijd en je pakketje in goede staat? Of vielen jou andere zaken op m.b.t. de levering? Laat het horen in je Eccellente review

  • Service:

    ruilen, retourneren, hulp van de klantenservice? Laat medeshoppers weten wat je hier van vindt in je de Eccellente review.

  • Prijs:

    ‘nergens goedkoper’ zijn de producten van Eccelllente. Maar is die kreet van Eccellente betrouwbaar? Op onze pagina geef jij jouw Eccellente review.

Populair bij Eccellente

  • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
  • Nitesh Udo

    Alhoewel ze een gespecialiseerde winkel zijn vind ik de prijzen erg meevallen, terwijl de kwaliteit gewoon goed is. Ontkalkingsmiddel werkt uitstekend, dus altijd lekker koffie!

  • Mathijs Heeringa

    Klantenservice reageert snel en is behulpzaam. bestelling werd echter wel 1 dag te laat geleverd, zonder enige communicatie.

  • Leona Fransen

    Fijne webshop met alles wat je nodig hebt om een lekkere koffie te kunnen zetten. Levering is ook altijd op tijd.

  • Pavan de Backer

    Ik heb hier een snelontkalker besteld, maar had dit nog nooit eerder gebruikt. Super fijn dat er duidelijke instructies op de website worden gegeven over hoe te gebruiken.

(Je email wordt niet op de website getoond)