4Launch betrouwbaar?

4Launch | Elektronica en gaming

De succesvolle webwinkel uit Eindhoven, 4Launch, biedt de consument het laatste wat er te krijgen is op het gebied van elektronica. Computers en toebehoren zijn de specialisatie van 4Launch en vooral populair is de webwinkel bij gamers. Voordat 4Launch werd overgenomen door Infotheek in 2015 draaide de webwinkel een omzet van circa 45 miljoen euro met zo’n tachtig mensen in dienst. Alle elektronica wordt vanuit het warenhuis in Eindhoven verzonden naar de consumenten. 4Launch opende in 2016 een Experience Center in Eindhoven waar techfanaten bij 4Launch ervaringen kunnen opdoen op het gebied van de nieuwste gadgets. Wat vind jij van de webwinkel en acht je 4Launch betrouwbaar?

Kan je bij 4Launch betrouwbaar online shoppen?

Op het eerste oog is 4Launch betrouwbaar. De webwinkel draagt het Thuiswinkel Waarborg, zijn fysiek bereikbaar en aanwezig bij veel prijsuitreikingen voor eCommercebedrijven. Maar dit alles hoeft niet te betekenen dat jij 4Launch betrouwbaar vindt. Heb jij 4Launch ervaringen? Laat je 4Launch beoordeling achter en laat weten wat je goed vond gaan of wat juist beter kan.

Ervaringen en reviews 4Launch | De belangrijkste beoordelingsaspecten

  • Bestellen: moet makkelijk gaan. 4Launch biedt zo’n beetje alle betaalmogelijkheden. Bij het bestellen is het niet geheel duidelijk of er verzendkosten gevraagd worden. Maar welke 4Launch ervaringen deed jij op tijdens het bestellen?
  • Levering: 4Launch geeft aan ‘vandaag besteld is morgen in huis’. Tot elf uur van zondag tot en met vrijdag worden bestellingen verwerkt. Dat is alleen wanneer het product direct leverbaar is: per artikel staan er kleurindicatoren die dit aangeven. Levert 4Launch betrouwbaar volgens jou? Of wil je lezen of 4Launc betrouwbaar levert? Ga dan naar de 4Launch reviews.
  • Service: klantenservice bellen kost 90 cent per minuut. Online kan je gratis chatten, Facebooken, Twitteren en mailen met 4Launch. Wat zijn jouw 4Launch ervaringen met de service? Word je goed geholpen en biedt 4Launch betrouwbaar service?
  • Prijs: ‘de nieuwste producten, de juiste prijzen’ luidt de slogan van 4Launch. Zijn die prijzen van 4Launch betrouwbaar en echt zo juist? Lees het in de 4Launch reviews of deel je 4Launch ervaringen met je medeshoppers.

  • Bronnen:
  • http://twinklemagazine.nl/nieuws/2015/08/4launch-in-handen-van-infotheek.com/index.xml
  • https://www.4launch.nl/
  • https://dutchitchannel.nl/564767/launch-opent-high-tech-experience-center-in-eindhoven.html