Tele2

Dit wil ik! Wie kent de slogan niet. Zowel telefoons met abonnement als Sim Only deals vind je bij Tele2. Bekijk hier alle Tele2 reviews!

Tele2 Review

In deze Tele2 Review geven we je een duidelijk beeld van de Tele2 Ervaring van je medeconsument én geven we een conclusie over de Tele2 Recensies. Er komen verscheidene Tele2 evaringen in deze Tele2 review aan bod.

Algehele Tele2 Ervaring

Uit menig Tele2 review is gebleken dat de provider gemakkelijk te bestempelen is, het is een toegankelijke provider met een laag algemeen prijspeil. Daarnaast blijkt uit de Tele2 reviews dat de provider, ondanks de lage prijzen, een breed aanbod heeft aan telefoons, abonnementen en een combinatie daarvan.

Tele2 maakte voorheen gebruik van het krachtige netwerk van T-Mobile. Sinds de introductie van 4G in Nederland heeft Tele2 ervaren dat zij hun diensten ook middels de eigen weg kunnen aanbieden. Tele2 heeft er sindsdien voor gekozen om haar diensten aan te bieden via het volledig eigen 4G-netwerk. Klanten van Tele2 bellen, sms’en en internetten dus via het eigen Tele2 netwerk.Tele2 recensies van klanten

De algehele Tele2 ervaring is goed. Over het algemeen zijn Tele2 reviews positief gestemd en is het grote deel van de klanten tevreden over het mobiele netwerk. De Tele2 review score voor de algehele tevredenheid is een 8,6 volgens de Consumentenbond. Kijkend naar het aspect ‘gebuikersvoorwaarden’ scoren de Tele2 recensies gemiddeld. Een belgesprek wordt afgerond op hele minuten het de maandelijkse MB’s houden ermee op wanneer men over zijn of haar bundel heen is. De Tele2 ervaring is dat de klant middels een sms-bericht zijn of haar internet kan aanvullen tot de gewenste hoogte. Als je niet veel wensen hebt en zo min mogelijk wil betalen, dan raden wij van ReviewBetrouwbaar.nl je aan een kijkje te nemen op de website van Tele2 .

Populair bij Tele2

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Anne Naberman

  Prima provider. Ik heb tele 2 internet en vaste telefoon. ze doen het prima. Internet is stabiel en telefoon verbinding is perfect. Al met al een betrouwbare provider

 • michiel daalmans

  ik heb overal bereik behalve thuis. ik woon weliswaar in een klein dorpje, maar vrienden kunnen wel gewoon normaal bellen en internetten.

 • Xander Hendriks

  Ik heb inmiddels bijna een jaar een unlimited abonnement bij tele2 en ik heb geen problemen gehad. Alleen internet speed mag sneller. Laatste maanden ervaar ik wat vertragingen

 • Liesbeth de Ridder

  Het duurde even, maar ik heb mijn toestel binnen. Ik werd goed geholpen en na mijn belletje met de klantenservice was alles opgelost.

 • Marcel Erckens

  Hallo. Ik ben al enig tijd abonnee van Tele2 en ik kan je zeggen dat het me erg bevalt. Alles werkt naar behoren. Mijn complimenten!

(Je email wordt niet op de website getoond)