Simyo

Simyo heeft diverse Sim Only en Prepaid deals. Bellen en internetten doe je via het KPN netwerk. Lees hier alle Simyo reviews!

Simyo Sim Only Review

Is het een goed idee om je smartphone te kopen bij Simyo? Middels deze Simyo Review lees je de Simyo Ervaring van anderen die je al voor gingen. Andere consumenten helpen je – met het schrijven van een waardige Simyo review – graag met het maken van de juiste beslissing. Op ReviewBetrouwbaar.nl vind je alles omtrent Simyo recensies en Simyo ervaringen van anderen.

Wie is Simyo?

Simyo is een telecomaanbieder dat sim only abonnementen aanbiedt voor de mobiele telefoon. Simyo is een dochterbedrijf van KPN en maakt dus gebruik van het krachtige netwerk van KPN. Het is geen vraag of Simyo betrouwbaar is, het bedrijf heeft namelijk medio 2015 de Award voor Beste Mobiele Provider van Nederland voor het eerst mogen ontvangen. Inmiddels is deze award maarliefst éénentwintig(!) keer aan hen uitgekeerd. Daarnaast heeft Simyo meerdere prijzen mogen ontvangen, zowel voor de beste service, de meest klantvriendelijke als de beste telecomwebsite.Ervaringen Simyo

De Simyo ervaring van verschillende consumenten loopt vrij uiteen. Veel klanten laten in hun Simyo review weten ontzettend tevreden te zijn, terwijl andere Simyo ervaringen laten blijken dat er van alles mis kan gaan bij de sim only provider. Toch is de organisatie niet bang haar eigen fouten toe te geven, op haar website staan namelijk zowel positieve als negatieve Simyo recensies. Wij van ReviewBetrouwbaar.nl vinden dit een sterke zet, vergelijkend met andere providers die leugens verkopen op haar website.

Is Simyo Betrouwbaar?

Uit meerdere Simyo reviews blijkt dat een veelvoorkomend probleem is dat er soms onnodig hoge kosten zijn als je perongeluk het mobiel internet laat openstaan. Simyo reageert op haar beurt dan weer persoonlijk op deze Simyo reviews. Dit is in onze ogen een goede zet, mits het tot een oplossing komt. Uit andere Simyo reviews blijkt dat in vele gevallen de hoge buitenbundelkosten toch vaak opgeheven worden. Kortom, Simyo kan als betrouwbaar bestempeld worden.

Mocht je zelf een Simyo ervaring hebben, positief of negatief, zouden wij het op prijs stellen dit van je te vernemen middels een Simyo review of Simyo sim only review.

Populair bij Simyo

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Ann Beulens

  Ik heb sinds kort mijn abonnement geupgrade, want ik wilde meer mb's en belminuten. Ik kan niks anders zeggen dat ik erg tevreden ben over de producten en services

 • Daan van der Laar

  Ik heb tot nu toe geen goede ervaring met de 4g verbinding. In de trein valt mijn internet continu uit en nee ik rijd niet door een tunnel. Leuke prijzen wel, maar daar heb ik niet veel aan als internet het niet doet...

 • Maarten

  Begin verliep alles erg traag. Daarna ben ik wel goed geholpen door klantenservice. Ik heb gekozen voor simyo voor de lage sim only prijzen. Ik had nog een toestel die het nog prima deed.

 • Evy Nillessen

  Ik ben niet echt een digitaal persoon, maar Simyo heeft het me makkelijk gemaakt. Website is overzichtelijk en ik kon alles makkelijk zelf regelen en kiezen. Tot nu toe erg fijn

 • Dilara Müjgan

  Ben zelf al ongeveer 1 jaar lid bij simyo, het is mij erg bevallen. En ik heb sinds kort ook mijn ouders geholpen om over te stappen naar simyo. Een perfecte overgang :)

(Je email wordt niet op de website getoond)