Budget Mobiel

Budget Mobiel is onderdeel van Budget Thuis. Via het betrouwbare KPN netwerk haal je hier voordelige Sim-Only deals. Lees hier Budget Mobiel reviews!

Budget Mobiel Review

Budget Mobiel is een telefoonprovider die het over een andere boeg gooit dan de meeste providers. In deze Budget Mobiel Review leggen we je de voor- en nadelen van Budget Mobiel voor. Wanneer je op zoek bent naar een mobiel abonnement waarbij onbeperkt gebruik gemaakt kan worden van de diensten, ben je bij Budget Mobiel aan het juiste adres. Zij bieden deze dienst tevens aan voor een relatief voordelige prijs.

Review Budget Mobiel | Wie is Budget Mobiel?

Budget Mobiel ken je misschien wel van de vorige naam, Robin Mobile. Tegenwoordig is Budget Mobiel onderdeel van Budget Thuis. Een organisatie die tevens diensten als vaste telefonie, internet en televisie aanbiedt. Budget Mobiel is, zoals de naam al doet vermoeden, volledig tegen de hedendaagse kapitalistische cultuur die heerst binnen de telecombranche. De hoge bedragen die worden gefactureerd nadat de gebruiker buiten zijn bundellimiet gaat, zijn onderdeel van de bedrijfsvoering van vele telecomaanbieders. Budget Mobiel wil de consument voorzien van volledig vrij gebruik van hun mobiele diensten. De klant krijgt dan ook alles onbeperkt voor een vast en laag bedrag per maand. Wie houdt van veel voor weinig is – volgens de Budget Mobiel ervaringen – bij Budget Mobiel aan het juiste adres.

Budget Mobiel Ervaring

Veel voor weinig, daar staat Budget Mobiel voor. Voor een vast bedrag per maand kan men een sim only abonnement afsluiten die tevens nog eens maandelijks opzegbaar is. Wanneer je Budget Mobiel ervaring minder wordt, kun je de maand erna eenvoudig overstappen naar een andere provider. Doorgaans is een Budget Mobiel review goed gestemd. Ook de Budget Mobiel onbeperkt review bevat over het algemeen weinig negatieve reacties. De ervaringen Budget Mobiel gaan veelal over de goede diensten en uitstekende klantenservice. Deze klantenservice bevindt zich louter online. Zo kan men contact zoeken met Budget Mobiel middels de mail, middels social media en via een live chat. Laat uw Budget Mobiel ervaring achter in een Budget Mobiel review op onze website!

Populair bij Budget Mobiel

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Youri Visser

  Als ik bel en mijn 4g gebruik tegelijkertijd dan valt mijn internet uit. Erg jammer, maar ik kan wel nog wifi gebruiken. voor de rest heb ik geen problemen

 • Juliana Femke

  Ik hoorde van mijn zoon dat ik veel te veel betaalde voor mijn mobiele provider. Hij raadde me aan om te kijken naar Budget Mobiel. Dus ik heb een abonnement afgesloten, in principe bij geen problemen gehad. Alleen het overstapproces verliep traag van mijn vorige provider naar deze. Maar onderaan de streep ben ik zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.

 • marit lauwers

  duidelijke site. onbeperkt data en bellen voor maar 20 euro. overstappen van me vorige aanbieder ging makkelijk

 • Enis İsa

  Ik ging vaak over mijn MB's heen, waardoor ik veel extra kosten moet betalen. Ik hoorde van een maat dat budget mobiel goedkoop internet aanbiedt. Ik was direct overgestapt en ik ben blij met mijn keuze.

 • Debora

  Ik heb een sim-only abonnement afgesloten tijdens een aantrekkelijke actie. Ik kreeg 3 maanden korting en ik kreeg een speaker erbij

(Je email wordt niet op de website getoond)