Vrijbuiter

De Vrijbuiter outdoorwinkel in Nederland. Je kunt terecht bij De Vrijbuiter als je op zoek bent naar alles omtrent outdoorartikelen. Van kamperen tot hiken. Lees hier De Vrijbuiter reviews.

Vrijbuiter ervaringen | Reviews over de kampeerspecialist

Vrijbuiter is al jarenlang een bekend begrip in de Nederlandse kampeerbranche. Met vier enorme kampeerhallen verspreid over Nederland verkocht in 2013 nog bijna veertig miljoen euro aan kampeerartikelen. Ook is Vrijbuiter de laatste jaren online ontzettend actief. Met ruim 15.000 kampeerartikelen die aangeboden worden in de webwinkel werken meer dan tien mensen dagelijks aan de site alleen. Maar hoe doet de Vrijbuiter dat in jouw ogen? Deel of lees Vrijbuiter ervaringen online bij Review Betrouwbaar.

De Vrijbuiter online betrouwbaar?

Met een Webshop Keurmerk op zak en veel aandacht van vakbladen mag je verwachten dat de Vrijbuiter betrouwbaar online diensten levert. Online Vrijbuiter reviews geven tevens een positief beeld van de webwinkel. Maar heb jij ook die Vrijbuiter ervaringen of valt er volgens jou nog wat aan te merken op in hoeverre Vrijbuiter betrouwbaar is? Deel je Vrijbuiter reviews bij Review Betrouwbaar.Vrijbuiter betrouwbaar | Review op de volgende onderdelen

 • Bestellen:

  hoe is het bestelgemak, wat zijn de betaalmogelijkheden en betaal je nog extra kosten? Zo geeft de Vrijbuiter aan dat je voor kleine artikelen vanaf 25 euro geen verzendkosten betaalt en voor grote artikelen boven de 500 euro geen stukgoedkosten. In hoeverre gebeurt het bestellen bij de Vrijbuiter betrouwbaar in jouw ogen? Deel je Vrijbuiter ervaringen of lees Vrijbuiter reviews hierover van anderen op deze pagina.

 • Levering:

  denk aan levertijden, retourneren, enzovoort. Zo geeft de Vrijbuiter aan ‘snel te leveren’, maar welke Vrijbuiter ervaringen heb jij hier mee?

 • Service:

  garanties, hulp bij complicaties, vinden van oplossingen; welke Vrijbuiter ervaringen heb jij met de service opgedaan?

 • Prijs:

  tijdens het kamperen wil je natuurlijk van de Vrijbuiter betrouwbaar goede spullen die in verhouding staan tot wat je ervoor hebt betaald. Geef je medekampeerders Vrijbuiter reviews hierover.

Populair bij Vrijbuiter

 • Reviews
Bekijk alle reviews (4)
4 Reviews
Schrijf een review
 • Yara Vervoort

  Ik heb me al meerdere malen voor de nieuwsbrief afgemeld, maar toch blijf ik op de een of andere manier nog steeds mails van ze krijgen. Klantenservice heeft me ook nog niet verder kunnen helpen.

 • Ken Overbeeke

  2 nieuwe broeken besteld, waarvan er 1 te groot was. Retourkosten moet je zelf betalen, maar had wel meteen mijn geld terug! Andere broek zit uitstekend en is van goede kwaliteit.

 • Anoniem

  Ik had 2 bestelling geplaatst via de webshop. Na 1 week kreeg ik de ene bestelling binnen, maar de andere bestelling werd geannuleerd omdat die niet meer leverbaar was (terwijl hij wel op de website stond). Verder wel super afgehandeld door de klantenservice!

 • Pauline Kindt

  Tot nu toe veel plezier gehad van mijn nieuwe rugzak. Was niet te duur en redelijk snel geleverd, maar zit bovenal gewoon heel erg fijn.

(Je email wordt niet op de website getoond)