Voetbalshop.nl

Voetbalshop is dé winkel voor echte voetbalfans. Met een breed assortiment aan tenues van verschillende voetbalclubs zit er voor iedere supporter wel iets tussen. Voetbalshop reviews lees je hier.

Voetbalshop.nl | Online winkel voor voetballiefhebbers

Voetbalshop.nl is een van de grootste webwinkels op het gebied van voetbal in Nederland. In 2013 nog werden er voor circa acht miljoen euro aan voetbalspullen verkocht via de webwinkel. Duizenden artikelen voor trainingen, wedstrijden, voor voetballers, maar ook keepers en scheidsrechters zijn er te vinden op Voetbalshop.nl. Kan je die bij Voetbalshop.nl betrouwbaar bestellen? Shop samen slimmer en deel of lees Voetbalshop.nl ervaringen op deze pagina.

Voetbalshop.nl betrouwbaar | Enkele kenmerken

Of jij Voetbalshop.nl betrouwbaar vindt hangt natuurlijk helemaal samen met jouw Voetbalshop.nl ervaringen. Voor degenen die nieuw shoppen, zijn er wel een aantal kenmerken waar je naar kan kijken. Zo is Voetbalshop.nl al 15 jaar actief als online aanbieder, draagt het al sinds 2010 de Thuiswinkel Waarborg (keurmerk voor webshops), krijgt het positieve online reviews en won het afgelopen jaar nog een Thuiswinkel Award voor beste webwinkel op het gebied van sport en vrije tijd. In ieder geval is dat beeld van Voetbalshop.nl betrouwbaar. Maar de beste informatie krijg je van shoppers die al Voetbalshop.nl ervaringen hebben opgedaan. Zelf beoordelen of jij Voetbalshop.nl betrouwbaar vindt? Check dan ook even de toelichting op de reviewpunten hieronderVoetbalshop.nl reviews | Beoordelingspunten

 • Bestellen:

  voetbalspullen vinden, onder heldere voorwaardes, betaalt met (veilige) betalingskanalen: het zijn enkele voorbeelden die je tegenkomt tijdens het bestelproces. Kan je bij Voetbalshop.nl betrouwbaar bestellen naar jouw ervaring?

 • Levering:

  komend weekend moet je voetballen, dus dan wil je wel dat je voetbalspullen op tijd binnen zijn, compleet geleverd worden en in goede staat. Levert Voetbalshop.nl betrouwbaar?

 • Service:

  goede service kan van alles zijn, maar komt in principe neer op de begeleiding van het bestellen en de afhandeling daarvan. Hulp bij vragen of maten bijvoorbeeld, eenvoudig kunnen ruilen, etc. Krijg je van Voetbalshop.nl betrouwbaar goede service?

 • Prijs:

  te duur, juist zeer voordelig, goede kwaliteit? Laat weten of je de prijs bij Voetbalshop.nl betrouwbaar in verhouding tot de kwaliteit.

Populair bij Voetbalshop.nl

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Mathijs Bulsink

  Bezorging snel en goed ontvangen. Webshop is makkelijk in gebruik en alles is eerlijk geprijsd.

 • Indigo Hak

  Voetbalshop geeft aan dat ze snelle levertijden hebben, maar pas nadat ik had besteld kreeg ik bericht dat het wellicht langer kan duren. Verder wel tevreden over de productkwaliteit en het uitgebreide assortiment dat ze hebben.

 • Sharelle Kracht

  Via voetbalshop nieuwe adidas voetbalschoenen en kleding besteld voor mijn zoontje. Bij de levering bleek dat de voetbalschoenen niet waren meegeleverd! Vervolgens gemaild naar klantenservice, kreeg ik terug dat ik binnen 14 dagen geholpen zou worden. Dit is toch wel erg lang voor een fout die bij hun ligt.

 • Eelco van Soelen

  Hebben altijd de nieuwste en meest recente voetbalshirts, levering prima en gemakkelijk te bestellen via de website.

 • Louk Rebergen

  Bij Voetbalshop een Nike trainingspak besteld, maar levering duurde toch langer dan verwacht. Heb uiteindelijk 2 weken op mijn bestelling moeten wachten. Wel super tevreden over het product zelf overigens!

(Je email wordt niet op de website getoond)