The North Face

Bij The North Face kun je terecht voor alle soorten kleding, dus ook sport kleding. Het logo van The North Face is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. Lees hier alle The North Face reviews!

The North Face reviews & ervaringen bij Review Betrouwbaar

Bij Review Betrouwbaar deel jij jouw The North Face reviews. The North Face is een groot en wereldwijd bekend kledingmerk, met name bekend vanwege de hoge kwaliteit outdoorkleding. Anno 2016 maakt het onderdeel uit van het enorme Amerikaanse kledingbedrijf VF Corporation, wat jaarlijks voor circa 11 miljard euro aan kleding wereldwijd verkoopt. Ook in Nederland is in zo’n beetje alle outdoorwinkels het merk North Face te vinden. Maar ook schaf je direct The North Face kleding aan via de webshop. Heb jij ervaringen met de webwinkel van The North Face? Deel ze dan in jouw The North Face Reviews.

The North Face betrouwbaar online?

Als outdoorkledingmerk staat The North Face bekend als een van de grotere kwaliteitsmerken. Als je ergens van op aan kan, is het wel dat The North Face betrouwbaar goede outdoorkleding levert. Maar zijn ook de online diensten van The North Face betrouwbaar? Laat het weten in The North Face reviews.The North Face reviews | Deel jouw The North Face ervaring

 • Bestellen:

  bij het bestelproces gaat het er niet alleen om dat je makkelijk je product vindt en betaalt, maar ook dat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Zijn bijvoorbeeld alle voorwaarden duidelijk? En wat viel je nog meer op? Beoordeel hierop in The North Face reviews.

 • Levering:

  levert The North Face betrouwbaar, op tijd, in goede staat, enzovoort.

 • Service:

  : levert The North Face betrouwbaar, op tijd, in goede staat, enzovoort. Service: hoe zit het met het ruilbeleid? En hoe is het klantencontact? Dit soort dingen vallen onder service. Heb jij van The North Face betrouwbaar goede service gekregen?

 • Prijs:

  kwaliteit hoeft niet per se voor de allerlaagste prijs de deur uit, maar je wilt in ieder geval waar voor je geld. Hoe staan deze twee zaken (prijs v.s. kwaliteit) volgens jouw The North Face reviews in verhouding tot elkaar?

Populair bij The North Face

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Immanuel Bults

  Voor mijn hike vakantie een aantal producten besteld bij The north face. Toch wel aan de dure kant, maar producten zijn echt van hoge kwaliteit! Verder was de levering op tijd waardoor ik met een gerust hart aan mijn vakantie kon beginnen.

 • Hotze Geboers

  Nadat ik mijn bestelling binnen kreeg (Rugzak) bleek er helaas een scheurtje in te zitten aan de binnenzijde. Retourproces ging gemakkelijk en uiteindelijk een nieuwe rugzak toegestuurd gekregen. Jammer van de vertraging maar goed afgehandeld!

 • Kelly Sinke

  Super fijn merk met toffe producten. Maar heb wel gemerkt dat je bij the north face altijd de hoogste prijs betaald, terwijl het product vaak ergens anders goedkoper is. Enige minpuntje.

 • Leyla Roukema

  Een jas besteld maar door een fout in het systeem werd wel mijn geld afgeschreven maar kwam de bestelling niet door. Heb hier al meerdere reviews over gelezen, maar blijkbaar nog steeds niet opgelost! Uiteindelijk wel geholpen door de klantenservice.

 • Hatice te Nijenhuis

  Super blij met mijn nieuwe rugzak! Prijs - kwaliteit verhouding is uitstekend en product is precies zoals op de website aangegeven.

(Je email wordt niet op de website getoond)