Puma

Puma is niet meer weg te denken als het gaat om sportartikelen. Met jarenlange ervaring heeft het merk zich echt kunnen bewijzen in de markt. Gaat Puma ooit nog zijn 'broer' Adidas inhalen?

Online shoppen bij Puma

Het wereldwijd bekende merk Puma is een van de grootste Duitse sportmerken. Met een jaarlijkse omzet van circa 3,6 miljard euro zit het nog steeds op de hielen van ‘broer’ Adidas (de twee oprichters van de merken Adi en Rudolf Dassler waren twee broers die door broederstrijd twee merken begonnen: Adidas en Puma). Pas een paar jaar geleden begon Puma wereldwijd bijna helemaal opnieuw met hun e-commerce activiteiten. Mooi moment dus om te kijken of Puma betrouwbaar is online. Heb jij Puma ervaringen met de webshop? Deel dan je Puma reviews en laat weten of je bij Puma Betrouwbaar kan shoppen online.

Puma betrouwbaar online?

Van een groot concern dat al decennia bestaat, zou je denken dat Puma betrouwbaar goede diensten levert online. Maar is dat wel zo? Deel het in je Puma reviews en beoordeel of Puma betrouwbaar is op onderstaande criteria.

Puma reviews | Deel jouw eigen Puma ervaring

 • Bestellen:

  doorloop je het bestelproces, dan krijg je te maken met het zoeken van je producten en het betalen. Hoe is het bestelgemak? Betaal je veilig en onder heldere voorwaarden? Laat je horen in de Puma reviews.

 • Levering:

  of Puma betrouwbaar levert heeft alles te maken met op tijd bezorgen, de juiste artikelen leveren en in goede staat.

 • Service:

  het klantencontact, retourbeleid, oplossingen bij complicaties; dit soort dingen horen bij service. Is die service van Puma betrouwbaar?

 • Prijs:

  valt je nog iets op aan de prijzen van Puma? Zijn die voordeliger in hun webshop? Wellicht prijziger? Beschrijf wat je opvalt in de Puma reviews.

Populair bij Puma

 • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Joyce

  VERKOPEN HET OUDE MODEL RS-X3 VOOR DE NIEUWPRIJS.. Ik heb bij PUMA een paar weken geleden de schoen RS-X colour betseld. Dit is een schoen waarvan de bovenkant beige is en de zijkant roze. Toen ik mijn schoenen binnen kreeg bleek dat PUMA mij het oude model op te hebben gestuurd. De RS-X3 deze schoen lijkt veel op het nieuwe model. Heeft zelfs het zelfde Modelnummer 373952_03. Maar de RS-X3 is in zijn geheel roze. Ook mooi. Maar ben niet van plan om de volle 110 euro te betalen als het oude model(RS-X3) in de uitverkoop aangeboden werd voor 89.50. Hier over een mail gestuurd. Kreeg in de reactie dat ze mij wel de juiste schoen hebben verstuurd. Nu kijkend op de website hebben ze snel de kleur aangepast. Ze verkopen nu dus een oud model voor een nieuw prijs. Op google is nog de oude kleur te zien. Wanneer je er dan op klik veranderd deze in het oude model. Dus van beige op de bovenkant naar geheel roze.

 • Rowan Oliemans

  Uitstekende service! Heb lang op mijn Puma sportjack moeten wachten, maar kreeg meteen te horen dat ik een deel van mijn geld terug zou krijgen. Fijne ervaring dus!

 • Janno Barnhoorn

  Communicatie over levertijden kan stukken beter! 2 weken gewacht op mijn bestelling, zonder updates te ontvangen. Verder wel erg tevreden over Puma, duidelijke webshop met goede kwaliteit producten.

 • Rayn Hooijman

  Erg te spreken over de producten van Puma, ze zitten lekker en zijn gemaakt van fijne stoffen. Ook schoenen lopen erg lekker, hierbij alleen wel even opletten op de maat (Schoenen vallen wat kleiner)!

 • Charis Lensen

  Ben niet helemaal tevreden over hoe Puma de producten aflevert. Had nieuwe schoenen besteld die in een veel te grote doos werden geleverd, waardoor ze niet beschermd waren tegen stoten. Ook was de doos licht beschadigd. Producten zijn van goede kwaliteit, maar voor Puma zeker genoeg verbeterpunten!

 • Arinda Holst

  Laatst een nieuw tracksuit van Puma gekocht. Tevreden over de kwaliteit, al duurde de levering een stuk langer dan aangegeven.

(Je email wordt niet op de website getoond)