Perry Sport

Perry Sport heeft het al in hun naam. Perry Sport is een Britse sportwinkelketen dat zich goed heeft weten te bewijzen in Nederland. Lees in de Perry Sport reviews wat anderen van Perry Sport vinden.

Perry Sport review | Ervaringen over de outdoor en sportspecialist

Deel jouw Perry Sport review op deze pagina. Perry Sport is een begrip in Nederland. Al in 1866 kwam werd het eerste English American Perry&Co Warehouse opgezet. Ruim honderd jaar later in 1978 kwam daar uiteindelijk de eerste Perry Sport uitrollen. Samen met Akiesport, wat op papier bij elkaar hoort, zette de winkelketen nog circa 160 miljoen euro om waarvan ongeveer acht miljoen online. Maar een populaire sportwinkel of niet, is de online shop van Perry Sport betrouwbaar? Geef je Perry Sport review online.

Perry Sport betrouwbaar?

Perry Sport heeft het de laatste jaren lastig gehad en leek kopje onder te gaan. Maar uiteindelijk is er een doorstart gekomen, met name door het feit dat er nog steeds voor mensen Perry Sport betrouwbaar vinden als merk en hier regelmatig hun sportartikelen kopen. Heb jij een Perry Sport review over het online shoppen bij de sportspecialist? Laat je Perry Sport review achter en informeer je medeshoppers over de webwinkel.Perry Sport Review delen | Punten van beoordeling

 • Bestellen:

  Denk aan extra kosten (voor betalen, verzenden), betaalgemak, keuze, enzovoort. Geef je medeshoppers jouw Perry Sport review.

 • Levering:

  zoals levertijden (komt het op tijd aan), de juiste producten, staat van de artikelen, et cetera. Een Perry Sport review hierover lees en deel je bij Review Betrouwbaar.

 • Service:

  klantenservice bereikbaar? Hoe zijn de voorwaarden? Word je naar wens geholpen bij problemen? Oftewel: een Perry Sport review over de service.

 • Prijs:

  hoewel er regelmatig grote sales worden gehouden, is Perry Sport niet per definitie de koopjeswinkel. Maar krijg jij voor de prijs bij Perry Sport betrouwbaar goede kwaliteit? Deel je Perry Sport review online.

Populair bij Perry Sport

 • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Matz van Doorn

  Uitgebreide keuze en je wordt als klant warm gemaakt met onrealistische levertijden. Zoals werd aangegeven bij het plaatsen van mijn bestelling had ik ze de volgende dag al binnen!

 • Savannah Kalkhoven

  Vindt het toch wel apart dat je (in coronatijd wanneer je niet naar de winkel kan) de retourkosten zelf moet betalen. Je hebt immers niet de keus om zelf naar de winkel te gaan om bijvoorbeeld een broek te passen. Retourproces zelf ging wel vlot.

 • Thalia hesseling

  Erg tevreden over de productkwaliteit. Ik had een probleempje bij het plaatsen van een bestelling maar dit werd supersnel opgelost door de klantenservice.

 • Joram sloot

  Na een bestelling voor mijn zoontje te hebben geplaatst (Voetbalschoenen) kreeg ik meteen een orderbevestiging en track en trace voor als het product verzonden zou worden. Voetbalschoenen bevallen tot nu toe uitstekend heb ik me laten vertellen!

 • Anoniem

  Website is makkelijk in gebruik, en producten zijn realistisch weergeven. Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnen en kreeg netjes door hoe laat de bezorging zou zijn.

 • Rommert Havelaar

  Retourneren van producten duurt erg lang en kan veel makkelijker. Kosten zijn ook op eigen rekening, dus zorg dat je in 1x het juiste besteld!

(Je email wordt niet op de website getoond)