Futurumshop

Al meer dan 20 jaar lang aanwezig op de fietsenmarkt. Met veel ervaring staan zij klaar voor elke wielrenner en mountainbiker! Bekijk hier wat anderen van Futurumshop vinden.

Futurumshop | Alles voor wielrenners en mountainbikers

Futurumshop is een online fietsenwinkel, gespecialiseerd in artikelen voor sportfietsers. Futurumshop is daarmee een van de bekendere en grotere online fietsenwinkels van Nederland. Het bedrijf verwacht in 2018 voor circa vijftig miljoen euro aan fietsen, onderdelen en accessoires door heel Nederland te verkopen. Vanwege het grote bereik onder sportfietsers een goed idee dus om te checken of Futurumshop betrouwbaar is als online fietsenwinkel.

Futurumshop betrouwbaar online voor de fietsers? Een aantal kenmerken

Uiteindelijk draait het om welke Futurumshop ervaring jij hebt opgedaan. Desalniettemin zijn er wel een aantal kenmerken te noemen op het gebied van betrouwbaarheid. Zo draagt de webwinkel de Thuiswinkel Waarborg en BeCommerce (Belgisch keurmerk). Zijn jouw ervaringen bij Futurumshop betrouwbaar gebleken? Of wellicht heb je er iets op aan te merken. Deel dan je Futurumshop ervaring bij Review Betrouwbaar: samen checken we of Futurumshop betrouwbaar is.

Futurumshop review | Beoordeling op basis van volgende criteria

 • Bestellen:

  je product eenvoudig bestellen en betalen, is wat je direct kan zien. Maar hoe zit het met de (veilige?) betaalmogelijkheden en de voorwaarden? Wat viel je op? Review of je bij Futurumshop betrouwbaar bestelt.

 • Levering:

  het is eenvoudig te controleren of Futurumshop betrouwbaar levert: komt jouw pakketje aan, op tijd, compleet en in goede staat?

 • Service:

  een vraag over een bepaald fietsonderdeel, advies bij nieuwe fietsen, hulp bij complicaties: is de service van Futurumshop betrouwbaar? Beschrijf jouw Futurumshop ervaring met de service.

 • Prijs:

  ‘hier is het altijd uitverkoop’ meldt Futurumshop op de site. In hoeverre vind jij dat de prijzen bij Futurumshop betrouwbaar zijn? Goedkoop, prijzig, prijs-/kwaliteitsverhouding?

Populair bij Futurumshop

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Juriaan van Schaick

  Wat ik besteld had is allemaal goed aangekomen, behalve een fietsshirtje. Deze was niet meegeleverd. Meteen de klantenservice gebeld, maar het duurde allemaal erg lang voordat er een oplossing was. Uiteindelijk wel goed gekomen en mijn shirtje gekregen, maar had sneller afgehandeld kunnen worden!

 • Liam Wijnberg

  Altijd fijne ervaringen gehad met Futurumshop. Producten worden altijd in goede staat geleverd, en je wordt op de hoogte gehouden als een product niet op voorraad is. Al met al top!

 • Annemarijn Geelen

  Ik had een nieuwe Garmin fietscomputer gekocht bij Futurumshop, deze werd snel geleverd. Echter werkte deze niet naar behoren (Viel veel te snel uit), dus gelijk de klantenservice gebeld. Deze waren zeer behulpzaam en ik kon meteen een nieuwe fietscomputer uitzoeken en de oude terugsturen!

 • Rensje Vriens

  Bestelling gedaan en geleverd zoals afgesproken. Zeer tevreden over de productkwaliteit en de snelle levering!

 • Chendo Koppelman

  Uitstekende service! Ben al meerdere jaren klant en sinds vorige week weet ik weer precies waarom! Had wat fietskleding besteld, maar bleek na één week al gaten in te zitten. Bij futurum waren ze zeer proactief en hielpen ze me gelijk verder. De volgende dag kon ik de fietsbroek al omruilen voor een nieuwe. Top service!

(Je email wordt niet op de website getoond)