Fietsenwinkel.nl

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Fietsenwinkel.nl zorgt al jarenlang voor de beste fietsen in Nederland. Bekijk hier alle Fietsenwinkel.nl reviews!

Bij Fietsenwinkel.nl betrouwbaar shoppen?

Of Fietsenwinkel.nl betrouwbaar is, lees of deel je op deze pagina. Fietsenwinkel.nl is een van de grootste online aanbieders van fietsen en accessoires in Nederland. In 2015 werden er nog voor meer dan twintig miljoen euro aan fietsen en onderdelen verkocht. Naast fietsen voor regulier gebruik, vind je hier ook van alles voor de sportieve fietser. In totaal staan er meer dan zesduizend artikelen online. Maar kan je die bij Fietsenwinkel.nl betrouwbaar bestellen?

Fietsenwinkel.nl betrouwbaar door keurmerken en media

Fietsenwinkel.nl komt in media redelijk transparant over, ook wanneer het gaat over opvallende keuzes, zoals het afstoten van bijna alle fysieke winkels in 2015 en het opnieuw opzetten daarvan in 2016. Daarnaast zijn eerder online Fietsenwinkels.nl reviews positief, draagt het de Thuiswinkel Waarborg en BeCommerce en is het aangesloten bij gerenommeerde instanties als de Bovag en de RDW. Vind jij dat beeld van Fietsenwinkel.nl betrouwbaar of heb jij andere Fietsenwinkel.nl ervaringen? Deel het in de Fietsenwinkel.nl reviews.Fietsenwinkel.nl reviews | Hoe beoordeel jij jouw Fietsenwinkel ervaring?

 • Bestellen:

  kan je bijvoorbeeld bij Fietsenwinkel.nl betrouwbaar en veilig betalen? Hoe zit het met bestelgemak? En zijn de voorwaardes duidelijk? Dit soort zaken horen bij het bestelproces.

 • Levering:

  of Fietsenwinkel.nl betrouwbaar levert hangt af met tijdige bezorging, maar ook met complete levering van de bestelling en goede conditie van de artikelen.

 • Service:

  een beetje extra hulp is altijd fijn, met name als het om techniek gaat. Krijg jij van Fietsenwinkel.nl betrouwbaar goede service of valt hier nog winst te halen?

 • Prijs:

  op Fietsenwinkel.nl vind je A-merken voor scherpe prijzen volgens de site. Klopt dat en zijn de prijzen van Fietsenwinkel.nl betrouwbaar?

Populair bij Fietsenwinkel.nl

 • Reviews
Bekijk alle reviews (5)
5 Reviews
Schrijf een review
 • Tanja Wieman

  Over de fiets zelf niks te klagen, maar de klantenservice kan absoluut beter. Vaak niet goed bereikbaar en duurt vaak te lang voordat er echt een oplossing wordt bedacht.

 • Edison Stakenburg

  Batterij van mijn fiets is kapot, dus heb een nieuwe aangevraagd. Omdat levering langer duurt dan gedacht word er een leenfiets voor me geregeld. Top service!

 • Lamiae Patty

  Alleen maar goede ervaringen. Als er iets stuk is aan mijn e-bike kan ik altijd snel terecht bij 1 van de servicecenters. Hier wordt ik altijd snel verder geholpen zonder te veel te betalen!

 • Anthonius Rigter

  Tevreden over het aankoopproces, minder tevreden over de klantenservice. Duurt lang voordat ze reageren en denken niet altijd mee met de klant heb ik wel gemerkt.

 • Clair Schuurhuis

  Prima service en medewerkers hebben genoeg kennis in huis om je echt goed verder te helpen.

(Je email wordt niet op de website getoond)