Bever

Bever is dé buitenwinkel van Nederland met meer dan 20 vestigingen door heel het land! Voor alles met outdoor ben je bij Bever aan het juiste adres. Bekijk hier de Bever reviews!

Bever betrouwbaar | Review de outdoorstore online

Bever is een gerenommeerde outdoor-keten met circa veertig vestigingen door heel Nederland en maakte in 2014 nog 73 miljoen euro omzet. Van zo’n zichtbare en grote partij mag je verwachten dat Bever betrouwbaar is. Ook de online shop doet het goed. Sinds de start van de eCommerce activiteiten van Bever in 2011 was die shop in 2015 nog goed voor ongeveer twintig procent van de totale omzet. Maar zijn ook de online activiteiten van Bever betrouwbaar?

Bever betrouwbaar als online outdoor-specialist?

Dat de online activiteiten Bever betrouwbaar worden geacht, is een gegeven. De webshop won de jaarlijkse ABN-Amro Webshopaward 2016-2017 en de beste ABN Amro Croschannelaward (beste combinatie online én offline) van 2015-2016. Daarnaast is ook volgens de Thuiswinkel Waarborg Bever betrouwbaar. Deel jij diezelfde Bever ervaringen? Of valt er in jouw ogen nog wat aan te merken op het beeld van Bever betrouwbaar? Deel je Bever reviews op onderstaande punten.Beoordelen Bever betrouwbaarheid | Wat is jouw Bever ervaring?

 • Bestellen:

  betalen kan via iDeal, PayPal, MasterCard, VISA, VVV-/Bever Cadeaubonnen of een remboursbetaling (voor €9,95). Bestedingen onder de dertig euro kosten 2,95 extra om te laten bezorgen, daarboven is dat gratis. Welke Bever ervaringen heb jij met het bestellen?

 • Levering:

  voor 23.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis volgens Bever. In ‘sommige gevallen’ treedt vertraging op. Levert Bever betrouwbaar?

 • Service:

  de klantenservice zou iedere dag telefonisch bereikbaar moeten zijn tussen 09.00 en 21.00 uur. Word jij door Bever betrouwbaar geholpen? Of zijn er in jouw Bever ervaringen nog wat verbeterpunten hierin?

 • Prijs:

  staat niet bekend als een prijsvechter, maar biedt desalniettemin veel sales in een enorm outdoor-assortiment. Deel jouw Bever review over de prijs en laat weten in hoeverre je die prijs van Bever betrouwbaar vindt in verhouding tot de kwaliteit.

Populair bij Bever

 • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
 • Anoniem

  Aan kennis geen gebrek bij de medewerkers! Ik was op zoek naar een klein tentje die goed was bestand tegen de regen. In de winkel ben ik uitstekend geholpen door 1 van de medewerkers. Tentje gaat nu al 2 vakanties mee en vertoont nog geen enkele zwaktes.

 • Yael Stap

  Ik had een probleempje met mijn 3 weken oude wandelschoenen. De naad rondom de zool was al aan het loslaten, Iets wat natuurlijk niet na 3 weken hoort te gebeuren. Klantenservice gebeld, en die hebben me uitstekend verder geholpen. Uiteindelijk onder de garantie een paar nieuwe gekregen!

 • Betul Scheerman

  Als je levertijden van 5-10 dagen aangeeft (wat ik al vrij fors vindt), dan moet je niet op de 10de dag een mail sturen dat de levering vertraagd is! Ook de klantenservice kon me niet verder helpen, terwijl ik het bestelde dringend nodig had! Voortaan maar ergens anders bestellen...

 • Gerald van der wagt

  Hoewel ik de producten van bever echt fantastisch vindt, ben ik minder te spreken over de service die ik in de winkel kreeg. Ik had niet het gevoel dat ik echt geholpen werd, het was meer een verkooppraatje en dus miste ik de aandacht voor de klant.

 • Lila Jongen

  Ik had een nieuwe jas besteld bij bever, kreeg ik hem de volgende dag al binnen! Net verpakt en jas zit super lekker.

 • Salma leemhuis

  Bestelling geplaats en ook betaald, maar ik kreeg vervolgens geen bevestiging. Geld wel afgeschreven, dus meteen de klantenservice gebeld. Die waren zeer oplossingsgericht en dachten fijn mee, waardoor het snel was opgelost!

(Je email wordt niet op de website getoond)