Body en Fitshop

Body en Fitshop betrouwbaar? Reviews en ervaringen bij Review Betrouwbaar

Body en Fitshop is al sinds 1995 de betrouwbare partner van menig fitnessfanaat en sportieveling. De Body en Fitshop levert allerlei producten op het gebied van gezonde voeding voor sporters, naast een aantal andere sportartikelen zoals kleding. En daarin is Body en Fitshop de bekendste en grootste webwinkel van Nederland. In 2013 nog won het een FD Gouden Gazelle omdat het een van de snelst groeiende webwinkels dan 2012 was, met een groei van bij 260 procent en een omzet van 16,3 miljoen euro. Heb jij Body en Fitshop ervaringen? Shop samen slimmer en deel ze bij Review Betrouwbaar.

Body en Fitshop betrouwbaar met keurmerken, prijzen en reviews

Tijdens een snelle quickscan over het web lijkt Body en Fitshop betrouwbaar. De webshop won de Thuiswinkel Award in 2016 en draagt ook al jaren de Thuiswinkel Waarborg, keurmerk voor webwinkels. Daarnaast ook het eTrust Commerce keurmerk. Ook online Body en Fitshop reviews waren al positief. Maar klopt dat beeld naar jouw Body en Fitshop ervaringen? Laat weten of jij Body en Fitshop betrouwbaar vindt en beoordeel op onderstaande punten

Body en Fitshop reviews | Toelichting op beoordelingspunten

  • Bestellen: jouw voeding eenvoudig gevonden? Kan je eenvoudig (en veilig) online betalen? En hoe zit het met de voorwaardes: zijn die een beetje duidelijk en toegankelijk? Laat je ervaringen achter in de Body en Fitshop reviews.
  • Levering: hierin beoordeel je of Body en Fitshop betrouwbaar levert. Zoals op tijd en een complete bestelling krijgen. Oftewel: levert Body en Fitshop betrouwbaar jouw bestelling zoals afgesproken?
  • Service: er kan altijd een keer iets misgaan, maar hoe wordt het opgelost? En als het gaat om andere zaken waarbij je extra hulp nodig hebt, hoe word je dan geholpen? Oftewel: krijg je van Body en Fitshop betrouwbaar goede service?
  • Prijs: gezonde en nuttige voeding voor het sporten is altijd fijn. Maar dan wil je daar wel de juiste prijs voor betalen. Te duur, juist voordelig of bevalt de kwaliteit uitstekend of valt die juist een beetje tegen? Kortom, is de prijs betrouwbaar?
  • Bronnen:
  • https://marketingmed.nl/beste-webcare-teams-nederland-body-en-fitshop/
  • http://www.retailnews.nl/nieuws/Jw2GRYT7EeOSgiIACiAWJg-0/holland-at-home-snelst-groeiende-retailer.html
  • https://www.bodyenfitshop.nl/