Belsimpel reviews

Ervaringen, reviews en betrouwbaarheid BelSimpel.nl

Telecomaanbieder BelSimpel heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt en is een van de succesvolste webwinkels van in ieder geval Noord-Nederland gebleken. Zo werd de omzet van BelSimpel tussen 2011 en 2013 meer dan 50 keer zo groot. Wat in 2006 begon als studentenonderneming is nu een webwinkel met honderden werknemers, meer dan een miljoen klanten en een omzet van meer dan 100 miljoen euro. De aanbieder levert GSM’s met of zonder abonnement, Sim Only, verlengingen, prepaids, tablets met of zonder abonnement en accessoires van verschillende providers en techmerken. Maar levert BelSimpel betrouwbaar hun diensten en producten?

BelSimpel betrouwbaar? Beoordeel het bij ReviewBetrouwbaar

Er is veel te zeggen over hoe betrouwbaar BelSimpel is. De webwinkel draagt verschillende keurmerken, won allerlei prijzen waaronder in maart 2016 nog de Thuiswinkel Awards Publieksprijs. Alles wijst erop dat BelSimpel betrouwbaar is als telecomaanbieder, maar vind jij als consument BelSimpel betrouwbaar? Beoordeel daarom of BelSimpel betrouwbaar is in de reviews.

BelSimpel betrouwbaar | Punten voor reviews BelSimpel

  • Bestellen kan met behoud van nummer, mits goed aangegeven. De inhoud van abonnementen zijn vooraf bepaald, maar je kan deze wel aanvullen met bijvoorbeeld meer data, sneller internet, meer SMS’jes en onbeperkt bellen. Wat zijn jouw BelSimpel ervaringen hierin?
  • Levering gaat volgens BelSimpel enorm snel. Zo worden abonnementen en telefoons besteld voor 23.30 de volgende dag geleverd. Tegen meerprijs zijn spoedbestellingen mogelijk. Voor accessoires en sim only abonnementen gelden langere levertijden. Laat weten of de levering bij BelSimpel betrouwbaar is volgens jou.
  • De service van BelSimpel loopt de hele week door. Zo is de klantenservice van maandag t/m zondag tussen 23.30 bereikbaar. Daarnaast biedt BelSimpel een keuzehulp om tot de juiste telecomproducten te komen. Heb jij ook BelSimpel ervaringen met de service? Laat het ons weten.
  • Prijs: BelSimpel geeft de beste prijs van verschillende providers voor een telefoon met of zonder abonnement. Op de site staan welke. Het prijsverschil zou je terugkrijgen van BelSimpel. Is BelSimpel betrouwbaar hierin volgens u?

  • Bronnen:
  • https://fd.nl/fd4home/events/gazellen/1126165/fd-gazellen-2015-webwinkels-scoren-in-noord-nederland
  • https://www.belsimpel.nl/nieuws/421/Belsimpel.nl-wint-de-Oryx-tijdens-FD-Gazellen-Finale
  • https://www.techtastic.nl/smartphones/iphone-overstap-google-pixel/
  • http://www.werkenbijbelsimpel.nl/over-belsimpel