Lebara

Lebara is in 2001 opgericht door drie migranten met één doel: voordelig naar huis kunnen bellen. Hoe ver weg je ook bent. Bel jij veel naar het buitenland? Lees dan de Lebara reviews!

Lebara Review

In deze Lebara Review geven we je een duidelijk beeld van de Lebara Ervaringen van anderen én bepalen we samen of Lebara Betrouwbaar is. We laten verscheidene Lebara sim only ervaringen en Lebara sim only reviews aan bod komen.

Het is namelijk niet altijd even gemakkelijk de voor jou best passende provider te vinden wanneer je op zoek bent naar een sim-only abonnement. Zo houdt de consument rekening met de betrouwbaarheid van het netwerk, de service van de provider, de mogelijkheden in het aanbod én niet geheel onbelangrijk, de bijbehorende prijs van het abonnement.

Wie is Lebara?

Lebara is een telefoonprovider dat in 2001 door 3 migranten is opgericht met één doel: oordelig bellen naar het vaderland/buitenland. Lebara biedt enkel prepaid-bundels en sim-only abonnementen aan voor de mobiele telefoon. Dit doen zij met succes want inmiddels kent Lebara meer dan 2,5 miljoen klanten.

Is Lebara betrouwbaar?

Lebara maakt gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Dit mobiele netwerk wordt al jaren op rij als één van de beste getest door de consumentenbond. De Lebara ervaringen zijn over het algemeen uitstekend en er kan geconcludeerd worden dat provider Lebara betrouwbaar is. Voorheen richtte Lebara zich voornamelijk op migranten, maar tegenwoordig is iedere Nederlander van harte welkom bij de provider.


Ervaringen Lebara

Ben je van plan een nieuw mobiel abonnement aan te schaffen maar ben je nog tevreden met je huidige mobiele telefoon? Dan ben je bij Lebara aan het juiste adres. De Lebara sim only ervaringen en Lebara sim only reviews zijn over het algemeen uitstekend, dit kunt u tevens zien aan het aantal klanten dat Lebara onderhoudt. Hieronder een Lebara review met de belangrijkste pluspunten.

  • Uitstekend 4G-netwerk van KPN
  • Je kan gratis een Lebara simkaart aanvragen
  • Gebruik je iets niet in je abonnement, dan betaal je daar ook niet voor!
  • De simkaart die je ontvangt past in elke mobiele telefoon.
  • Na de looptijd van je abonnement krijg je vaak nog goede deals

Lebara Reviews: 76% waardeert Lebara als uitstekend!

Uit de Lebara recensies blijkt dat maar liefst 76% van de consumenten de sim-only provider met 5 sterren beoordeelt. De betrouwbare provider scoort op een schaal van 1-5 het cijfer 4.6, gebaseerd op meer dan 56.000 Lebara reviews. Wij denken dat dit te danken is aan de doorgaans scherpe prijzen en het enorme gemak waarmee je een Lebara abonnement scoort.

Populair bij Lebara

  • Reviews
Bekijk alle reviews (6)
6 Reviews
Schrijf een review
  • b v asderen

    ik heb de laatste tijd wat probleempjes, maar dit werd super snel en goed adgehandeld door labara. natuurlijk had ik liever geen problemen, maar het is toch fijn om te weten dat labara klaar staat om me te helpen wanneer ik het nodig heb

  • G hulzer

    Super goede ontvangst en internetten dankzij het nieuwe 5g. Weliswaar is het niet overal, maar dan is 4g ook prima. Ik gebruik mijn mobiele mb's vaker dan wifi, zelfs als ik thuis ben gebruik ik gewoon mijn mb's.

  • A.

    Ik heb een Labara abonement afgesloten, aangezien ik regelmatig moet bellen naar het buitenland. Maar de verbinding is niet altijd even betrouwbaar. Erg jammer dit.

  • Sandra

    Hoi hoii, Ik ben zojuist overgestapt naar Labara. Want ze voldoen aan al mijn eisen. Ik kon gemakkelijk mijn abonnement samenstellen. Ik heb gekozen voor 10 gb internetten met 150 belminuten, want ik bel toch niet zo vaak. Tot nu toe ben ik zeer tevreden :)

  • Buruk

    Hallo. Ik ben al jaren lid bij lebara en ik heb nooit problemen gehad bij bellen of internetten. Ik had laatst mijn een sim only abonnement verlengd omdat ik er niks op aan te merken heb.

  • test

    test

(Je email wordt niet op de website getoond)