Vistaprint betrouwbaar

Vistaprint betrouwbaar | Deel Ervaringen & Reviews

Op deze pagina checken we of Vistaprint betrouwbaar is. Vistaprint is de ideale site voor cadeau- en wenskaartjes, en biedt verder een compleet assortiment aan papierwerk, zoals visitekaartjes. Vistaprint is een multinationale onderneming die zich vooral richt op beginnende ondernemers. Nog steeds kent iedereen deze als Vistaprint, maar is de naam van het moederbedrijf in 2014 veranderd in Cimpress. In totaal werden door Vistaprint voor ruim 1,4 miljard euro aan printwerk geleverd. Vanwege de vele klanten, ook in Nederland, is het dan ook wellicht een idee om te checken of je bij Vistaprint betrouwbaar online bestelt.

Vistaprint betrouwbaar online bestellen?

Uiteindelijk heb jij als klant het beste beeld om te zeggen of Vistaprint betrouwbaar is. Door zoveel mogelijk van deze perspectieven te verzamelen, krijgen we dus zo een duidelijk beeld. Geef daarom je Vistaprint review en laat weten of je Vistaprint betrouwbaar vindt.

Vistaprint review

  • Bestellen: jouw wens- en cadeaukaarten eenvoudig gevonden? Makkelijk je visitekaartjes bestellen? En welke Vistaprint ervaringen heb je met de voorwaarden en (veilig?) betalen? Laat het achter in de Vistaprint review of lees andere Vistaprint ervaringen.
  • Levering: of Vistaprint betrouwbaar levert, heeft alles te maken met op tijd zijn en de juiste producten in goede staat bezorgen. Dus levert Vistaprint betrouwbaar? Viel jou nog iets anders op? Beschrijf het in de Vistaprint review.
  • Service: juist bij op maat gemaakt papierwerk is het belangrijk dat de service goed is verzorgd. Heb jij ook goede Vistaprint ervaringen daarmee? Of valt daar nog iets op aan te merken?
  • Prijs: voordelig, duur, goede of minder goede-prijskwaliteitsverhouding? Laat het weten aan andere klanten in je Vistaprint review.

  • Bronnen:
  • https://fd.nl/ondernemen/1133214/internetprinter-met-sterke-nederlandse-wortels-koopt-duits-bedrijf
  • https://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/30/vistaprint-groeit-maar-heeft-de-verkeerde-klanten-a1500693