Viking Direct reviews

Viking Direct reviews en ervaringen

Bij Review Betrouwbaar verzamelen wij alle Viking Direct reviews en ervaringen. Viking Direct is onderdeel van Office Depot, met een omzet van 14,5 miljard dollar een van de grotere aanbieders van kantoorartikelen ter wereld. Ook in Nederland bestel je bij Viking Direct In totaal vind je op de site tienduizenden kantoorartikelen. Heb jij Viking Direct ervaringen? Of lees je liever die van anderen om te checken of Viking Direct betrouwbaar is? Check dan de Viking Direct reviews.

Viking Direct betrouwbaar?

Viking Direct is al een specialist in kantoorartikelen sinds 1960. Ook online is Viking Direct al een tijdje bezig; eind jaren negentig opende de eerste webwinkel in Engeland. Daarnaast staat Viking Direct voor producties streng onder controle, bijvoorbeeld door DEKRA, de bekendste Duitse inspectiedienst die onder meer technische systemen controleert. Als groot, gerenommeerd en gecontroleerd bedrijf zou je dus verwachten dat Viking Direct betrouwbaar goede diensten levert. Maar heb jij ook die Viking Direct ervaringen online? Of valt hier nog winst te behalen in jouw ogen? Laat je horen in de Viking Direct reviews.

Viking Direct reviews | Beoordeling

  • Bestellen: tijdens het bestelproces kom je al heel snel de vorm, het bestel- en betaalgemak, tegen, maar ook zaken als heldere voorwaarden en veilig kunnen betalen horen hier bij. Beschrijf wat je opviel in de Viking Direct reviews en informeer je medeshoppers.
  • Levering: op tijd geleverd? En zijn alle artikelen compleet en in orde? Geef in je Viking Direct reviews aan hoe de levering is verlopen.
  • Service: extra maatwerk kan soms nodig zijn. Of je hebt een paar vragen. Dit soort dingen vallen onder service. Word jij als klant goed bediend? Laat het achter in de Viking Direct reviews.
  • Prijs: voordelig, juist prijzig, goede verhouding tussen prijs en kwaliteit of kan het iets minder? Informeer je medeshoppers over wat je vindt van de prijzen in de Viking Direct reviews.

  • Bronnen:
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Viking_Direct
  • http://investor.officedepot.com/phoenix.zhtml?c=94746&p=irol-sec&secCat01Enhanced.3_rs=11&secCat01Enhanced.3_rc=10&control_searchbox=&control_year=2016&control_symbol=
  • https://nl.wikipedia.org/wiki/Office_Depot#cite_note-ODP15-1