Thuisbezorgd reviews

Betrouwbaarheid Thuisbezorgd | De online bezorgdienst van Nederland

De Italiaanse, Spaanse, Griekse, Turkse, Nederlandse, Amerikaanse en andere keukens brengt de voedselbezorgdienst Thuisbezorgd samen. Thuisbezorgd is in Nederland inmiddels een begrip en zorgt er voor dat de meeste restaurants die in de buurt bezorgen hun gerechten op de site kunnen aanbieden. De website ging in 2000 van start en moederbedrijf Takeaway is inmiddels in meer dan tien landen actief, maar haalt 99 procent van de omzet van bijna 80 miljoen euro op met Thuisbezorgd. Maar kan je bij Thuisbezorgd betrouwbaar online bestellen?

Waarom het lastig is om te beoordelen of Thuisbezorgd betrouwbaar is

Vragen of Thuisbezorgd betrouwbaar is, is hetzelfde als vragen of honderdduizenden restaurants die bezorgen via Thuisbezorgd betrouwbaar zijn. In 2015 nog kregen de 300.000 aaneengesloten restaurants via de webdienst circa 34 miljoen bestellingen binnen. In principe is Thuisbezorgd alleen verantwoordelijk voor het doorzenden van een bestelling aan een restaurant. Maar gebeurt dit door Thuisbezorgd betrouwbaar? En wat als je betaald hebt, maar de bestelling komt niet aan, wat zijn jouw Thuisbezorgd ervaringen daarmee? Review Thuisbezorgd bij Review Betrouwbaar.

Thuisbezorgd reviews | Bestellen, levering, service en prijs

  • Bestellen: doe je op basis van je postcode. Thuisbezorgd geeft dan de bereikbare restaurants aan en geeft je bestelling door aan het restaurant. Retourneren is niet mogelijk omdat het om bederfelijke producten gaat. Wat zijn jouw Thuisbezorgd ervaringen met het bestellen?
  • Levering: voor te laat, verkeerd of niet bezorgde bestellingen zijn in principe de restaurants verantwoordelijk. Desalniettemin kan Thuisbezorgd als intermediair optreden en proberen het probleem op te lossen. Gebeurt dit bij Thuisbezorgd betrouwbaar? Deel of lees Thuisbezorgd ervaringen hierover bij Review Betrouwbaar.
  • Service: de klantenservice is van maandag tot en met zondag bereikbaar via een contactformulier. De klantenservice kan telefonisch contact met jou opnemen wanneer er complicaties optreden bij een bestellen. Welke Thuisbezorgd ervaringen heb jij met de klantenservice? Oordeel of Thuisbezorgd betrouwbaar goede service levert.
  • Prijs: prijzen variëren uiteraard per restaurant. Wel geeft Thuisbezorgd aan wanneer er kortingen en acties zijn bij een restaurant. De online bestelservice geeft overigens aan dat de prijzen dezelfde zijn als de reguliere bezorgprijzen van het restaurant. Vind jij de prijzen op Thuisbezorgd betrouwbaar? Geef je Thuisbezorgd reviews of lees andermans ervaringen met de besteldienst.

  • Bronnen:
  • https://www.nrc.nl/nieuws/2016/09/30/beursgang-takeaway-levert-328-miljoen-euro-op-a1524110
  • https://www.thuisbezorgd.nl/
  • https://www.takeaway.com/
  • https://corporate.takeaway.com/about-us/history/