Pleinshoppen betrouwbaar

Pleinshoppen betrouwbaar | Reviews & Ervaringen

Ontdek bij Review Betrouwbaar of Pleinshoppen betrouwbaar is. Pleinshoppen staat ook wel bekend als Plein.nl, een centrale site waarvandaan je op allerlei gespecialiseerde sites in gezondheidsartikelen terecht kan komen. Zo is er Huisdierplein, maar ook Drogistplein, Tandartsplein, Babyplein, Huishoudplein en Scheerplein. Pleinshoppen wordt dan ook we de Coolblue voor dagelijkse verzorging genoemd. De verwachting is dat er in 2016 voor in totaal 20 miljoen euro aan verzorgingsartikelen verkocht worden via de sites van Pleinshoppen. Goed idee dus om de steeds groter wordende webshopketen kritisch onder de loep te houden: is Pleinshoppen betrouwbaar?

Pleinshoppen betrouwbaar? Jouw ervaring telt

Om te weten te komen of Pleinshoppen betrouwbaar is voor klanten, kan je natuurlijk het beste die informatie bij de klanten zelf halen. Daarom vragen we aan jouw om ook jouw ervaringen te delen en je medeshoppers te informeren of Pleinshoppen betrouwbaar is. Enkele kenmerken zijn er wel waar je dit al aan kan zien. Zo dragen de webwinkels de Thuiswinkel Waarborg en houden (vak)media Pleinshoppen regelmatig onder de loep. Is ook jouw beeld van Pleinshoppen betrouwbaar? Of heb je door jouw Pleinshoppen ervaringen hier wat kanttekeningen blijven te plaatsen? Kritisch of positief; beoordeel in je Pleinshoppen reviews de webwinkels op onderstaande criteria.

Pleinshoppen reviews | Beoordeling

  • Bestellen: snel kunnen bestellen en betalen is hartstikke fijn. Maar vergeet ook niet de dingen in het achterhoofd te houden waar je later mee te maken kan krijgen. Zoals (veilige) betaalmogelijkheden en heldere voorwaarden. Kan je bij Pleinshoppen betrouwbaar bestellen?
  • Levering: of Pleinshoppen betrouwbaar levert, is niet alleen een kwestie van bezorgen. Op tijd leveren en de spullen compleet in juiste conditie krijgen is minstens zo belangrijk. Levert Pleinshoppen betrouwbaar?
  • Service: je zit met een vraag, hebt ergens wat hulp bij nodig of wit iets ruilen of terugbrengen: deze aspecten horen onder het kopje ‘service’. Krijg je van Pleinshoppen betrouwbaar goede service?
  • Prijs: er zijn veel kwaliteitsmerken waarop je kortingen krijgt in de webwinkels. Maar zijn die prijzen bij Pleinshoppen betrouwbaar? Zet het in je review.

  • Bronnen:
  • http://www.retailwatching.nl/etail/artikel/MVirVTGoTAqAiLZCk72ZHA-10/pleinnl-de-coolblue-voor-dagelijkse-verzorging.html
  • www.pleinshoppen.nl