De Krat Maaltijdbox

De Krat Maaltijdbox reviews

Review Betrouwbaar verzamelt voor jou de Krat Maaltijdbox reviews. Heb jij Krat Maaltijdbox ervaringen, deel ze dan met je andere online foodshoppers. De Krat Maaltijdbox is een leverancier van ‘eerlijk’, duurzaam en biologisch’ eten. Dat begon in 2010 in Amsterdam en inmiddels bezorgt De Krat Maaltijdbox voedselpakketten door heel Nederland. In hoeverre gebeurt dit door De Krat Maaltijdbox betrouwbaar?

De Krat Maaltijdbox betrouwbaar in de media gekomen

In 2014 kwam De Krat Maaltijdbox bij Kassa als beste uit de test en werd door de consumenten bij Margriet in 2015 als beste beoordeeld. Hoewel menig consument zeer te spreken is over de inhoud van De Krat Maaltijdbox, hoe staat dat met de service rondom De Krat Maaltijdbox? Levert De Krat Maaltijdbox betrouwbaar? Wat zijn De Krat Maaltijdbox ervaringen met het bestellen? En is de prijs van een De Krat Maaltijdbox betrouwbaar als het gaat om wat je ervoor krijgt? Deel hierover jouw De Krat Maaltijdbox reviews of lees in hoeverre andere klanten De Krat Maaltijdbox betrouwbaar vinden.

De Krat Maaltijdbox betrouwbaar | Punten van beoordeling

  • Bestellen: kan eenmalig of met een abonnement waarop geen opzegtermijn zit volgens De Krat Maaltijdbox. Je betaalt bij het bestellen buiten de Randstad 2,95 euro bezorgkosten. Gaat het bestellen van De Krat Maaltijdbox betrouwbaar of zijn er nog haken en ogen die niet helder zijn? Review De Krat Maaltijdbox hierop en andere zaken die je opvielen tijdens het bestellen.
  • Levering: kan bij een afhaalpunt waar je geen bezorgkosten voor betaalt (in de Randstad krijg je op het afhaalpunt bovendien vier euro korting). Levertijden variëren per gebied en De Krat Maaltijdbox levert niet overal, maar dat controleer je op de site. Levert De Krat Maaltijdbox betrouwbaar? Welke De Krat Maaltijdbox ervaringen heb je hiermee? Review De Krat Maaltijdbox bij Review Betrouwbaar.
  • Service: de klantenservice is maandag tot en met vrijdag telefonisch, via mail of sociale media (FB en Twitter) bereikbaar. Hoe bevalt die service? Word jij door De Krat Maaltijdbox betrouwbaar geholpen?
  • Prijs: varieert van 35 tot 68 euro. Per krat zou er per persoon genoeg zijn om drie maaltijden mee te bereiden. Is die prijs van een De Krat Maaltijdbox betrouwbaar als je kijkt wat er in zit? Deel en lees De Krat Maaltijdbox reviews op deze pagina.
  • Bronnen:
  • http://kassa.vara.nl/nieuws/kant-en-klare-boodschappenkratten-getest
  • http://www.margriet.nl/koken/kooktips/smullen-margriet-test-maaltijdboxen/
  • https://www.dekrat.nl/nl/maaltijdbox-homePage