Koopjedeal reviews en betrouwbaar

Dagaanbiedingen van Koopjedeal

Koopjedeal is een populaire dagaanbiedingsite met maandelijks 300.000 bezoekers en naar eigen zeggen al een miljoen klanten. Naast dagaanbiedingen staat Koopjedeal ook bekend om de vele e-mails in de vorm van nieuwsbrieven die de site verstuurt aan klanten, waardoor ze een aantal jaren geleden bij verschillende marketingwatchers op de radar kwamen. Een jaar na de oprichting in 2013 haalden ze al een miljoen euro aan omzet. Hoeveel dat nu is, is niet bekend. Desalniettemin lijken veel mensen geïnteresseerd in Koopjedeal. Maar is Koopjedeal betrouwbaar?

Is Koopjedeal betrouwbaar naar jouw mening?

Op het eerste gezicht lijkt Koopjedeal betrouwbaar als dagaanbieder. Naast populair zijn ze ook erg zichtbaar door advertenties in verschillende kranten. Daarnaast laten ze de klanttevredenheid zien op de site door middel van een andere reviewsite. Maar maakt dat Koopjedeal betrouwbaar en heb jij dezelfde Koopjedeal ervaringen? Geef daarom je Koopjedeal review en beoordeel hierin of Koopjedeal betrouwbaar is volgens jou. Op onze site vind beoordeel je of Koopjedeal betrouwbaar is door een cijfer te geven voor de aspecten bestellen, leveren, service en prijs. Daarnaast kan je nog een toelichting geven.

Online reviews Koopjedeal

  • Na het
    bestellen van artikelen krijg je 14 dagen bedenktijd volgens Koopjedeal. Bovendien kan je bestellingen gratis retourneren. Let wel: dit geldt niet voor alle artikelen. Dit staat in de retour policy van Koopjedeal. Heb jij wel eens een bestelling geplaatst en is Koopjedeal betrouwbaar hierin of juist niet?
  • Leveren van producten duurt gemiddeld vijf werkdagen bij Koopjedeal volgens de site, hoewel dat soms kan afwijken. Producten ruilen, defecte producten of verkeerde leveringen afhandelen wordt ‘zo geregeld’ volgens Koopjedeal. Welke Koopjedeal ervaringen heb jij met het leveren?
  • Service geeft Koopjedeal de hele week door. Klantencontact moet mogelijk zijn van maandag tot en met zondag. Daarnaast is Koopjedeal ook via de chat bereikbaar. Maar vind jij de service van Koopjedeal betrouwbaar en word je goed geholpen?
  • Je krijgt bij Koopjedeal een stuntprijs voor artikelen. ‘Kortingen tot wel 90 procent’ staat er boven aan de site. Ervaar jij ook dat Koopjedeal een echte prijsvechter is? Laat weten of je Koopjedeal betrouwbaar vindt hierin.

  • Bronnen:
  • www.koopjedeal.nl
  • http://www.marketingtribune.nl/online/nieuws/2014/05/koopjedeal-behaalt-1-miljoen-omzet-dankzij-e-mail-marketing/index.xml
  • https://www.retaildetail.nl/nl/news/koopjedeal-verdrievoudigde-omzet-e-mailmarketing-0