Hellofresh reviews

HelloFresh reviews | Ervaringen over de gezonde maaltijdbox bezorger

HelloFresh is in korte tijd een begrip geworden in de foodbezorging. In een jaar tijd explodeerde de omzet van circa 70 miljoen in 2014 naar 305 miljoen in 2015. Het aantal bezorgde maaltijden steeg dan ook van 12,3 naar 49,5 miljoen en van de online voedselaanbieder maken meer dan 600.000 mensen gebruik. De voedselbezorger levert gezonde ingrediënten in negen landen waaronder Nederland. Maar levert HelloFresh betrouwbaar in jouw ogen? Review HelloFresh en lees HelloFresh ervaringen op onze pagina.

HelloFresh betrouwbaar? In ieder geval populair

In totaal zijn er volgens de teller van HelloFresh inmiddels meer dan 140 miljoen maaltijdboxen bezorgd over de negen landen waar het actief is, komt veelvuldig in de media en werkt samen met internationaal bekende kok Jamie Oliver. HelloFresh reviews online lijken op het eerste oog positief, maar maakt dat HelloFresh betrouwbaar als online foodleverancier? Beoordeel de HelloFresh betrouwbaarheid bij ReviewBetrouwbaar. Je kan bij ons beoordelen of je HelloFresh betrouwbaar vindt in het bestellen, leveren, de service en de prijs. Lees hieronder meer over de punten voor de HelloFresh beoordeling.

HelloFresh reviews | De punten van beoordeling

  • Bestellen: bestellen kan flexibel zonder bijkomende bezorgkosten volgens HelloFresh. Je kan eenmalig bestellen of lid worden en dan krijg je wekelijks iets. Betalen kan via PayPal, iDeal, creditcard of automatische incasso. Welke HelloFresh ervaringen wil jij delen omtrent het bestellen?
  • Levering: levering gebeurt volgens HelloFresh op ‘flexibele momenten’. Niet op iedere dag is bezorging mogelijk; dit verschilt per gebied (zie de faq van HelloFresh). Ook levertijden variëren sterk. Bij een ontevreden levering kan je tot vijf dagen je klacht aangeven waarna je je geld terug krijgt of een vervangende maaltijdbox volgens HelloFresh. Heb jij dezelfde HelloFresh ervaringen met de levering of zijn er nog punten van verbetering? Lees en deel je HelloFresh ervaringen in de HelloFresh reviews.
  • Service: de klantenservice is de hele week bijna de gehele dag telefonisch bereikbaar. Ook via e-mail en sociale media kan je deze bereiken. Wat vind jij van de service van HelloFresh en word jij door HelloFresh betrouwbaar geholpen? Deel het in de HelloFresh reviews.
  • Prijs: prijzen variëren per box. Vind je de prijs van HelloFresh betrouwbaar voor wat je krijgt in de maaltijdbox? Of wil je meer lezen over andermans HelloFresh ervaringen wat betreft de prijs? ReviewBetrouwbaar is de plek waar je moet zijn.

  • Bronnen:
  • https://www.hellofresh.nl/tasty/
  • https://en.wikipedia.org/wiki/HelloFresh
  • http://www.emerce.nl/nieuws/omzet-hellofresh-naar-300-miljoen