Groupdeal betrouwbaar?

Groupdeal ervaringen en reviews

Groupdeal is als dagaanbiedingsite onderdeel van De Telegraaf Media Group. De online webwinkel begin in 2010 met het aanbieden van allerlei voordelige artikelen. Groupdeal selecteert een grote variëteit aan goed geprijsde aanbiedingen vanuit heel Nederland. De dagaanbieder heeft dankzij de Telegraaf Media Groep veel naamsbekendheid en veel partners die ook hun aanbiedingen bij Groupdeal kwijt willen. En Groupdeal selecteert daaruit de beste.

Groupdeal betrouwbaar? Een mediabedrijf achter je helpt

Dat Groupdeal erg zichtbaar is en ook dat Telegraaf Media Groep Groupdeal betrouwbaar vindt als partner, geeft natuurlijk wel de indruk dat Groupdeal betrouwbaar is als dagaanbieder. Bovendien hebben bijna 70.000 mensen hun like gegeven op Facebook en een nieuwsbrief die naar miljoenen mensen gaat. Maar of jij Groupdeal betrouwbaar vindt en dezelfde Groupdeal ervaringen hebt als anderen, dat is de vraag die wie je hier voor leggen! Laat daarom je Groupdeal ervaringen achter in de reviews.

Groupdeal reviews | Wat vind jij goed of kan er verbeterd worden?

  • Bestellen moet online gebeuren en de dagaanbieder geeft hierbij een uitgebreide uitleg over op de site. Tot zeven dagen daarna kan dit nog geannuleerd worden en je hebt bovendien 14 dagen de tijd om een artikel te retourneren. Welke Groupdeal ervaringen heb jij met bestellen?
  • Wanneer de levering van een artikel aankomt, verschilt per artikel. Ze werken hiervoor samen met verschillende leveranciers en een verzendhuis. De leveringstermijn staat in de voorwaarden van iedere deal of en in de voucher. Levert Groupdeal betrouwbaar naar jouw mening?
  • Service met betrekking tot vragen beantwoordt Groupdeal via mail, telefonisch tijdens werkdagen of via de FAQ op de site. Heb jij ervaringen met Groupdeal en diens service? Laat het je medeshoppers weten in de Groupdea reviews.
  • Kortingen op een prijs kan volgens Groupdeal oplopen tot wel negentig procent. Heb jij dezelfde Groupdeal ervaringen, denk je daar anders over of wil je reviews lezen over de Groupdeal betrouwbaarheid hierin? Alle reviews vind je hieronder.

  • Bronnen:
  • www.groupdeal.nl/
  • http://twinklemagazine.nl/nieuws/2013/08/tmg-boekt-45-procent-meer-omzet-uit-e-commerce/index.xml
  • http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/telegraaf/22933695/__TMG_lijft_GroupDeal_volledig_in__.html