Streekbox

Bij de Streekbox vind je verschillende maaltijdboxen. Dit zijn echter geen normale maaltijdboxen. Deze maaltijdboxen zitten namelijk vol met biologische en '100 procent verse' ingrediënten. Lees hier de Streekbox reviews.

Streekbox is doorgegaan onder EkoMenu

Streekbox reviews lees en deel je bij Review Betrouwbaar

Weten of Streekbox betrouwbaar is? Informeer jezelf bij Review Betrouwbaar, waar wij alle Streekbox reviews van consumenten verzamelen. De Streekbox is een aanbieder van maaltijdboxen waarin biologische en ‘100 procent verse’ ingrediënten zitten. Grote aanbieders zoals HelloFresh en de Allerhandebox zijn weliswaar een stukje groter, maar toch kent ongeveer één op de negen Nederlanders de Streekbox. De omzet is niet bekend, maar wel dat de Streekbox samen met aanbieders als Mathijs Maaltijdbox en Marley Spoon een aandeel heeft van 3 tot 5 procent in een markt van 225 miljoen euro. En dat met ‘eerlijke’ producten. Maar als we het toch over eerlijkheid hebben, in hoeverre is Streekbox betrouwbaar als het gaat om hun diensten?

Online maaltijdenshop Streekbox betrouwbaar?

Eerdere online Streekbox reviews zijn positief. Daarnaast krijgt Streekbox regelmatig aandacht. Maar uiteraard kunnen jouw Streekbox ervaringen anders zijn. Deel of lees daarom Streekbox reviews over het bestellen, de service, het leveren en de prijs.De Punten | Beoordeel of Streekbox betrouwbaar is

 • Bestellen:

  Waar veel maaltijdboxaanbieders aansturen op een lidmaatschap, daar betaal je bij Streekbox per keer (hoewel ook via automatische incasso mogelijk is). Prijzen zijn inclusief bezorging. Kan je bij Streekbox betrouwbaar bestellen? Of ondervind je toch nog wat haakjes hier en daar?

 • Levering:

  Dat zou iedere maandagavond tussen 16.30 en 21.30 uur moeten zijn. Levert Streekbox betrouwbaar? Deel je Streekbox reviews

 • Service:

  de klantenservice is telefonisch en via mail bereikbaar, maar onduidelijk zijn de tijden daarvoor. In hoeverre word je door de klantenservice van Streekbox betrouwbaar geholpen? En wat zijn jouw Streekbox ervaringen als er oplossingen voor problemen moeten komen?

 • Prijs:

  tussen de 39 (voor twee personen) en 49 euro (voor vier personen) waarin genoeg zit voor drie maaltijden volgens Streekbox. Is de prijs van Streekbox betrouwbaar voor wat je krijgt? Je leest en deelt je Streekbox reviews bij Review Betrouwbaar.

Populair bij Streekbox

 • Reviews
Schrijf een review
0 Reviews
(Je email wordt niet op de website getoond)