Gourmondo

Sinds 2011 is Gourmondo ook actief in Nederland. De in 2002 opgerichte Gourmondo is van oorsprong een Duitse online delicatessenshop. Lees hier meer Gourmondo reviews.

Gourmondo | De Duitse delicatessenexpert

Oorspronkelijk is Gourmondo een Duitse online delicatessenshop, opgericht in 2002, en is al in Nederland actief sinds 2011. Gourmondo biedt heerlijke dranken, maar heeft ook een uitstekend aanbod aan heerlijke versnaperingen en ingrediënten die bij een chique borrel horen. Ondanks dat Gourmondo zich richt op de echte fijnproevers, verkoopt het jaarlijks toch voor circa 13 miljoen euro aan delicatessen. Hoeveel in Nederland is echter niet bekend. Wel dat je bij Gourmondo kan kiezen uit een enorm assortiment van circa 17.000 fijnproeversartikelen. Al Gourmondo ervaringen opgedaan? Laat dan weten aan je medefijnproevers of je in Nederland bij Gourmondo betrouwbaar online shopt.

Gourmondo betrouwbaar als online slijterij in Nederland?

Hoewel Gourmondo al jaren te boek staat als een bekende online leverancier van lekkernijen, horen wij toch het liefst Gourmondo ervaringen van directe klanten zodat we Gourmondo betrouwbaar in beeld krijgen. Vind jij Gourmondo betrouwbaar? Of zie jij nog ruimtes voor verbetering naar jouw Gourmondo ervaringen? Hoe dan ook, laat je Gourmondo review achter bij Review Betrouwbaar.Gourmondo review | Hoe beoordelen?

 • Bestellen:

  bij het bestelproces kom je zaken tegen als het makkelijk kunnen vinden van je favoriete dranken, het eenvoudig kunnen betalen, maar ook een leeftijdscheck en de (veilige?) betaalmogelijkheden. Laat aan andere fijnproevers weten of je bij Gourmondo betrouwbaar bestelt.

 • Levering:

  checken of Gourmondo betrouwbaar levert, dat kan alleen jij: op tijd, compleet, de juiste producten? Geef het aan in je Gourmondo review.

 • Service:

  dit komt in principe neer op hoe Gourmondo ervoor zorgt dat jij tevreden bent met je bestelling. Denk bijvoorbeeld aan vragen over wijnen of ruilen van een likeur. Service van Gourmondo betrouwbaar?

 • Prijs:

  voordelig, duur, goede prijs-/kwaliteitsverhouding of kan dat toch wat scherper? Beoordeel de prijzen en laat weten ze bij Gourmondo betrouwbaar zijn.

Populair bij Gourmondo

 • Reviews
Bekijk alle reviews (1)
1 Review
Schrijf een review
 • Mirthe

  Alles super! Snel geleverd, goede kwaliteit.

(Je email wordt niet op de website getoond)