Drogisthuis ervaringen

Drogisthuis ervaringen bij Review Betrouwbaar

Drogisthuis ervaringen lees en deel je bij Review Betrouwbaar. Drogisthuis is een online drogisterij. Het is een onderdeel van eCommerce-bedrijf Osasuna B.V., dat zich ook met andere webwinkels richt op gezondheidsartikelen. In de webwinkel van Drogisthuis staan tal van artikelen die je kan bestellen uit een voorraad van circa 40.000 producten op het gebied van afslanken, verzorging, cosmetica, zwangerschap, reizen, voeding, homeopathie en artikelen voor intieme aangelegenheden. Heb jij Drogisthuis ervaringen met de webwinkel? Beschrijf deze in je Drogisthuis review en laat horen of je Drogisthuis betrouwbaar vindt.

Drogisthuis betrouwbaar als online drogist?

Drogisthuis bestaat nog maar relatief kort, dus goed moment om te checken of Drogisthuis betrouwbaar is. Het bedrijf achter Drogisthuis, Osasuna B.V. werd namelijk opgericht in 2012. Wel richt dat bedrijf zich alleen maar op gezondheidswebshops. Je zou dus zeggen dat Drogisthuis door specialisten wordt gerund. Maar in hoeverre Drogisthuis betrouwbaar is, kunnen wij het beste te weten komen door jouw Drogisthuis ervaringen te horen. Door er zoveel mogelijk te verzamelen, willen we van Drogisthuis betrouwbaar een beeld neerzetten. Heb jij Drogisthuis ervaringen? Deel ze en informeer je medeshoppers.

Drogisthuis ervaringen | Criteria voor reviews

  • Bestellen: wat viel je op tijdens het bestellen? Denk aan zaken als bestel- en betaalgemak, maar ook aan heldere voorwaarden en veilig kunnen betalen; wat is opgevallen tijdens jouw Drogisthuis ervaringen hiermee?
  • Levering: simpel gezegd komt het leveren neer op een tijdige bezorging van een complete bestelling met daarin artikelen die in goede staat verkeren. Levert Drogisthuis betrouwbaar?
  • Service: kort samengevat kan je onder service alles verstaan wat er voor zorgt dat jij als klant tevreden bent, van klantenservice tot retourbeleid. Beschrijf jouw Drogisthuis ervaringen hiermee.
  • Prijs: voordelig, duur, iets er tussen in? En krijg je waar voor je geld? Geef in je Drogisthuis review aan wat je vindt van de prijzen.

  • Bronnen:
  • http://osasuna.nl/
  • https://www.drogisthuis.nl
  • http://osasuna.jouwweb.nl/over-osasuna-bv