Sneakershop Betrouwbaar

Sneakershop reviews | Ervaringen over de shop met de laatste sneakertrends

Sneakershop ervaringen? ReviewBetrouwbaar verzamelt ze voor je. Sneakershop biedt sneakers van alle relevante merken, voor zowel heren als dames, van Asics tot Vans. De webwinkel heeft duizenden sneakers online staan. Als onderdeel van het marketingbureau JD E-Commerce uit Emmen weet Sneakershop een groot publiek aan zich te binden. Zo volgen bijna 30.000 mensen hen op Facebook.

Sneakershop betrouwbaar of niet?

Is de webwinkel Sneakershop betrouwbaar en gaan ze goed om met jouw bestelling? Sneakershop krijgt in ieder geval goede beoordelingen op andere reviewsites en ook de Facebookvolgers zijn positief gestemd. Maar schroom niet om een kritische blik te werpen op Sneakershop: uiteindelijk draait het er om of jij Sneakershop betrouwbaar vindt. Nog geen Sneakershop ervaringen? Check dan de Sneakershop reviews.

Sneakershop reviews

Beoordeel Sneakershop op de volgende punten:

  • Bestellen: betalen moet eenvoudig gaan en kan op allerlei verschillende manieren bij Sneakershop. Doorgaans betaal je €4,95 aan verzendkosten bij bestellingen onder €99,-. Daarboven is de verzending gratis.
  • Levering: bestellingen voor 16.00 uur zouden diezelfde avond bij het distributiecentrum van PostNL aan moeten komen. Je krijgt veertien dagen bedenktijd op een bestelling volgens Sneakershop.
  • Service: de klantenservice is telefonisch bereikbaar of mail. Geeft Sneakershop betrouwbaar en goede service volgens jou?
  • Prijs: zowel voordelige als exclusieve sneakers: Sneakershop heeft het allemaal. De webwinkel biedt honderden salesproducten buiten hun reguliere assortiment. Is de prijs-/kwaliteitsverhouding van Sneakershop betrouwbaar naar jouw mening?

Ook kan je in de toelichting aangeven in hoeverre je Sneakershop betrouwbaar vindt. Laat het weten bij ReviewBetrouwbaar: samen kritisch op online shoppen.

  • Bron:
  • https://www.sneakershop.nl/