Showroomprive betrouwbaar

Showroomprive | Exclusieve sales van topmerken

De exclusieve Franse webwinkel Showroomprive ervaren jaarlijks meer dan 5 miljoen mensen als een shop waar je belachelijke kortingen krijgt op merken uit het premium segment. Sinds eind vorig jaar heeft Showroomprive circa 25 miljoen leden door hee Europa en draaide het afgelopen jaar naar eigen zeggen een omzet van bijna 450 miljoen euro. Showroomprive is een webwinkel volgens het model van online flashsales, geïntroduceerd door de Franse concurrent Vente-Privee. Sinds 2012 is Showroomprive ook actief in Nederland, toen het begon volgens de naam Brandinvites.nl, maar inmiddels weer Showroomprive heet. Deel bij ons je Showroomprive ervaringen: shop je hier online en vind je Showroomprive betrouwbaar? Of wil je gaan shoppen en weten of Showroomprive betrouwbaar is? Laat een Showroomprive review achter of lees de Showroomprive ervaringen op de site.

Showroomprive betrouwbaar? Lastig te controleren bij online flash sales

De exclusiviteit van Showroomprive heeft natuurlijk iets geheimzinnigs. Maar dat is aan de andere kant ook het hele concept wat het tegelijkertijd aantrekkelijk maakt: voor een ‘exclusief groepje’ organiseert Showroomprive sales. Maar wat zijn jouw Showroomprive ervaringen hiermee? Levert Showroomprive betrouwbaar, wat zijn jouw Showroomprive ervaringen met het bestellen, krijg je waar voor de prijs en welke Showroomprive ervaringen heb je met de service? Review Showroomprive op Reviewbetrouwbaar.

Showroomprive beoordelen: laat je cijfers achter

  • Bestellen: je kan op verschillende manieren betalen en dat gebeurt op een veilige manier volgens Showroomprive. Wat de bezorgkosten zijn, staat niet aangegeven. Kan jij bij Showroomprive betrouwbaar bestellen? Deel je review met je medeshoppers.
  • Levering: tijden van levering verschillen per sale. Volgens Showroomprive staat dit bij iedere aanbieding aangegeven. Desalniettemin staat op de website dat bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen in huis zijn. Wat zijn jouw Showroomprive ervaringen met de levering?
  • Service: de klantenservice verloopt via een mailadres. Welke Showroomprive ervaringen heb je met de service? En word jij door Showroomprive betrouwbaar geholpen?
  • Prijs: alle merken met kortingen tot wel zeventig procent zegt Showroomprive op de site. Vind jij de prijzen van Showroomprive betrouwbaar en krijg je waar voor je geld? Review Showroomprive op ReviewBetrouwbaar, samen kritisch op online shoppen.

  • Bronnen:
  • https://www.retaildetail.be/nl/news/showroomprivecom-zet-eerste-stap-richting-beursgang
  • https://en.wikipedia.org/wiki/Vente-privee.com
  • http://www.showroomprivegroup.com/en/about-us
  • http://www.emerce.nl/nieuws/kledingplatform-showroomprive-beurs
  • http://www.emerce.nl/nieuws/winkelclub-brandinvites-opent-nederland