Pillenbrillen reviews

Pillenbrillen | De zonnebril voor jouw party

Pillenbrillen richt zich op de nachtclubganger en festivalliefhebber met trendy brillen die je voor een scherpe prijs krijgt. Je vindt hier trendy retro modellen, pilotenbrillen, caps en zelfs brillen met LED-effect. Het kantoor van de webshop is gevestigd in Lemelerveld, vlak bij Zwolle. De webwinkel is nog maar net van start, maar nu al succesvol: in het hoogseizoen zit Pillenbrillen aan de maximale levercapaciteit van 100 tot 300 zonnebrillen per week en zoekt het naar uitbreiding.

Pillenbrillen betrouwbaar als nieuwe speler?

Nog maar net een jaar begonnen, maar toch staat Pillenbrillen al redelijk in de spotlights. Vooral op Facebook is Pillenbrillen zeer ontvankelijk en ook is het bedrijf fysiek bereikbaar. Of Pillenbrillen betrouwbaar is, kan jij beoordelen en lezen in de Pillenbrillen reviews hieronder. Review of Pillenbrillen betrouwbaar is door te beoordelen op service, bestellen, leveren en prijs en licht je keuzes eventueel toe.

Pillenbrillen reviews

  • Bestellen: kan in een paar stappen en betalen met iDeal of Mistercash. Bezorgen gaat via PostNL waardoor er €1,95 aan verzendkosten bijkomen. Je kan na bestellen nog 14 dagen retourneren. Wat zijn jouw Pillenbrillen ervaringen met bestellen?
  • Levering: binnen een werkdag zou de Pillenbril verstuurd zijn volgens de site. De levertijd bij PostNL duurt één tot twee werkdagen. Vind jij de levering van Pillenbrillen betrouwbaar? En gaat de levering goed?
  • Service: via Facebook krijg je binnen een uur contact laat Pillenbrillen weten en je kan een contactformulier invullen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Is Pillenbrillen betrouwbaar in hun service en helpen je ze goed op weg? Lees of post in de Pillenbrillen reviews je keuze.
  • Prijs: Pillenbrillen hanteert staffelkorting. Op alle zonnebrillen vanaf €7,95 krijg je op iedere volgende bril 20 procent korting. Gebeurt dat bij Pillenbrillen betrouwbaar volgens jou? Of zitten daar nog verbeterpunten? Je leest en plaatst reviews Pillenbrillen op ReviewBetrouwbaar.

  • Bronnen:
  • https://noisey.vice.com/nl/article/de-pillenbril-is-er-voor-mensen-die-schaamteloos-hard-willen-gaan
  • https://pillenbrillen.nl/
  • https://www.facebook.com/pillenbrillen/