Mobiel.nl betrouwbaar?

Webshop Mobiel.nl betrouwbaar? Review het op ReviewBetrouwbaar.nl:

Ervaringen, reviews en betrouwbaarheid Mobiel.nl

Mobiel.nl stond nog niet zo lang geleden bekend als StudentMobiel en richtte zich toen vooral op studenten. In maart 2016 veranderde dit in Mobiel.nl om aan te geven dat ze ook leveren aan niet-studenten. Het is sinds 2000 een onafhankelijke telecomaanbieder en levert inmiddels al aan 1,5 miljoen klanten. Hiermee is het een van de grootste onafhankelijke aanbieders. Ze levert smartphones met of zonder abonnement, sim only-abonnementen, contractverlengingen en telefoon accessoires. Maar is Mobiel.nl betrouwbaar daarin volgens jou?

Mobiel.nl betrouwbaar? Webshop net online!

Gezien het aantal klanten van 1,5 miljoen lijkt Mobiel.nl betrouwbaar voor velen. Maar de nieuwe webshop, ingegeven door de naamswijziging, is pas sinds september 2016 in de lucht. Een mooi moment om te kijken of de webshop van Mobiel.nl betrouwbaar is.

Reviews Mobiel.nl | Laat weten of jij Mobiel.nl betrouwbaar vindt

  • Bestellen gaat volgens Mobiel.nl gepaard met 14 dagen bedenktijd. Bovendien zouden telefoons bij Mobiel.nl makkelijk vergelijkbaar zijn met elkaar. In ieder geval bij sim only en contractverlengingen zou Mobiel.nl het nummerbehoud in orde maken. Wat zijn jouw Mobiel.nl ervaringen met bestellen?
  • Opvallend aan de levering is dat Mobiel.nl ook een spoedlevering kan bieden voor een meerprijs van 12,95 euro. Er zijn veel leveringsmogelijkheden die Mobiel.nl op de site uitlegt. Wat zijn jouw Mobiel.nl ervaringen met de levering en vind je Mobiel.nl betrouwbaar daarin?
  • Op het gebied van service heeft Mobiel.nl twee fysieke punten (in Utrecht en Leidschendam) en de klantenservice is iedere dag telefonisch bereikbaar. Met betrekking tot garantie en reparatie valt het op dat Mobiel.nl aangeeft toestellen die kapot zijn gegaan binnen 14 dagen te zullen vervangen voor een nieuwe, mits voldaan wordt aan de voorwaarden die zijn terug te vinden op de site. Welke Mobiel.nl ervaringen heb jij met de service?
  • Prijs: hanteert Mobiel.nl echt scherpe prijzen, zoals de aanbieder aangeeft? Laat weten of je de ‘scherpe prijzen’ van Mobiel.nl betrouwbaar scherp vindt.

Laat je reviews Mobiel.nl hieronder achter. Samen controleren we of de webshop van Mobiel.nl betrouwbaar is in jouw ogen.

  • Bronnen
  • https://www.mobiel.nl/
  • http://www.emerce.nl/wire/studentmobiel-is-vanaf-nu-mobiel-nl
  • https://www.techzine.nl/nieuws/98093/mobiel-nl-lanceert-vernieuwde-webshop.html