Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar? Jouw reviews online

Op deze pagina beoordeel je of Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar is in jouw ogen. Of deel andermans Mathijs Maaltijdbox ervaringen. Het gezicht van Mathijs Maaltijdbox is televisiekok en schrijver van kookboeken Mathijs Vrieze. Hoe Mathijs Maaltijdbox het doet bij de mensen, is lastig te vertellen. Naar schatting heeft Mathijs Maaltijdbox samen met andere kleinere maaltijdboxaanbieders (zoals Marley Spoon en Streekbox) 3 tot 5 procent van de maaltijdboxenmarkt in handen die dan weer naar schatting 225 miljoen euro waar zou zijn. Naar eigen zeggen worden er door de aanbieder circa 300.000 maaltijdboxen per jaar in Nederland bezorgd. Mathijs Maaltijdbox zegt ‘eerlijke’ en ‘pure’ producten te bezorgen bij de mensen thuis. Gebeurt dit bij Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar?

Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar?

Er wordt van alles gedaan door de organisatie om te laten zien dat de ingrediënten van Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar zijn. Maar is Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar als het draait om het bestellen, de service, de levering en de prijs? Deze Mathijs Maaltijdbox reviews lees en deel je bij Review Betrouwbaar.

Punten van beoordelingen | Review of Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar is

  • Bestellen: je kiest uit verschillende soorten maaltijdboxen. Na de eerste bestelling krijg je wekelijks of om de week geleverd. Je zou kunnen wijzigen of stoppen wanneer je wilt volgens de site. Welke Mathijs Maaltijdbox ervaringen heb jij hiermee?
  • Levering: maandagavond tussen 17.00 en 22.00 uur is de levering. Maar is die levering van de Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar en klopt het wat je krijgt? Lees en deel Mathijs Maaltijdbox reviews hierover.
  • Service: je zou de ingrediënten gekoeld geleverd krijgen. De klantenservice is telefonisch en via mail van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Word jij door de klantenservice van Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar geholpen?
  • Prijzen: prijzen voor iedere maaltijdbox staan helder aangegeven en liggen doorgaans tussen de 25 en 35 euro. Vind jij de prijzen van Mathijs Maaltijdbox betrouwbaar als je kijkt wat er in zit? Deel jouw Mathijs Maaltijdbox reviews of lees Mathijs Maaltijdbox ervaringen van anderen bij Review Betrouwbaar.
  • Bronnen:
  • http://www.distrifood.nl/branche-bedrijf/nieuws/2016/3/markt-maaltijdboxen-is-e225-miljoen-waard-10196536
  • https://www.mathijsmaaltijdbox.nl/