Ikwilvanmijnautoaf reviews

Ikwilvanmijnautoaf reviews & ervaringen

Ikwilvanmijnautoaf is een online autoverkoopsite waarop jij gratis jouw auto aanbiedt en deze verkocht wordt voor jou. Met Ikwilvanmijnautoaf kan je dus heel simpel gezegd jouw auto snel verkopen. En dat gebeurt redelijk succesvol. Er werden door Ikwilvanmijnautoaf sinds de oprichting in 2006 al 150.000 occasions gekocht en dit zijn er naar schatting circa 50.000 in 2015. In totaal zijn er volgens Ikwilvanmijnautoaf al meer dan 200.000 auto’s verkocht via de site. De site alleen al draait een omzet van circa 9 miljoen in 2014 (en naar schatting 12 miljoen in 2015). Heb jij wel eens je auto verkocht via Ikwilvanmijnautoaf? En wat zijn jouw Ikwilvanmijnautoaf ervaringen hiermee? Of wil je lezen welke Ikwilvanmijnautoaf ervaringen andere autoverkopers hadden? Deel en lees het bij Review Betrouwbaar en ontdek/beschrijf of Ikwilvanmijnautoaf betrouwbaar is.

Ikwilvanmijnautoaf betrouwbaar?

Naar eigen zeggen controleert Ikwilvanmijnautoaf de 11.000 aangesloten autodealers. Bovendien draagt Ikwilvanmijnautoaf de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor online winkels. Maar of dit Ikwilvanmijnautoaf betrouwbaar maakt? Uiteindelijk krijgen we het beste beeld van jou, de klant. Laat daarom je Ikwilvanmijnautoaf ervaringen horen en informeer andere autoliefhebbers. Op basis van onderstaande criteria worden de Ikwilvanmijnautoaf reviews beoordeeld.

Tevreden over Ikwilvanmijnautoaf?

Ikwilvanmijnautoaf reviews | Beoordelingscriteria

  • Bestellen: eenvoudig jouw auto aangeboden? Hoe zit het met de voorwaarden? In dit facet gaat het om het aanmelden van je auto. Wat je opviel beschrijf je in de Ikwilvanmijnautoaf reviews.
  • Levering: of Ikwilvanmijnautoaf betrouwbaar levert heeft natuurlijk alles te maken met of jij jouw auto naar behoren verkocht krijgt. Laat je horen in de Ikwilvanmijnautoaf reviews.
  • Service: soms heb je wat maatwerk nodig: er is een vraag of speciale behoefte. Hoe is de service? Beschrijf het in de Ikwilvanmijnautoaf reviews.
  • Prijs: meestal is het waar voor je geld krijgen, maar in dit geval is het de vraag of je bij Ikwilvanmijnautoaf geld krijgt voor je waar. Geef het aan in de Ikwilvanmijnautoaf reviews.

  • Bronnen:
  • http://www.sprout.nl/artikel/ikwilvanmijnautoafnl-trapt-gaspedaal-met-8-miljoen-van-rocket-internet
  • https://www.ikwilvanmijnautoaf.nl/